Press "Enter" to skip to content

George Simion așteaptă zeci de mii de români în stradă, la protestele antiguvernamentale: „Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot!”

George Simion și societatea civilă pregătesc proteste antiguvernamentale de amploare în România. Evenimentul va avea loc pe data de 2 octombrie. Liderul AUR așteaptă zeci de mii de români în stradă.

Președintele partidului conservator cheamă toți românii nemulțumiți de actuala guvernare la proteste de stradă. Inclusiv pensionarii vor ieși să scandeze lozinci, a avertizat politicianul.

„Eu cred că vom avea mulți oameni în stradă, suntem singura organizație care poate mobiliza pentru un protest anti-guvernamental mulți  oameni, peste 10.000 de oameni. Vor veni din fiecare județ al țării, vom mobiliza autocare pe care oamenii și le plătesc singuri. Am lansat pe Facebook o provocare – ‘Vii la protestul din 2 octombrie, împotriva regimului Iohannis?’. 17.000 de oameni mi-au confirmat până acum.

(…) Regimul Ceaușescu tăia curentul pentru a putea aloca energie pentru marile fabrici. La noi, pentru ce? Pentru bursa de la Viena, pentru Virgil Popescu? 

Nu pot face mai mult cu 10% în Parlament, ați văzut ce s-a întâmplat cu legile justiției. Singura cale este o demonstrație mare, pașnică sper, nu cum se întâmplă acum la Baku, pentru a-l îndepărta pe Virgil Popescu de la Ministerul Energiei. 

Vor ieși în stradă și pensionarii, am vorbit cu asociațiile. Sindicatele trebuie să se lămurească. Sindicatele din învățământ s-au retras în urma rușinii care s-a întâmplat în acest început de școală. Structurile de sindicat sunt funcționale. Nu prea mai văd sindicate în stradă”a declarat Simion, la România TV.

În plus, liderul AUR a vorbit și despre criza din energie.

„Cu siguranță, reglementarea prețurilor din piața energetică este o soluție (…) Asta zice și PSD, că reglementarea este soluția. Să-i ferească Dumnezeu pe guvernanți de furia poporului român, care e în clocot!

Partidele ascultă de Ursula von der Leyen, de la Bruxelles, nu le pasă de europeni, sunt cei mai antieuropeni, pentru că fac antireclamă proiectului european”, a declarat George Simion, la România TV, miercuri seara.

George Simion (AUR): „Vreau să schimbăm țara din temelii!”

George Simion are în plan să ducă AUR la putere, cât mai rapid.

„Vreau să schimbăm țara din temelii, vreau să le luăm puterea! Ținta mea în viața nu e să rămân deputat. Mă descurcam bine și până acum doi ani, când eram parlamentar.

Am nevoie de oameni în stradă, pe 2 octombrie!”, a mai transmis liderul AUR.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page