Press "Enter" to skip to content

Georgiana Lobonț, cu semne suspecte pe corp. Fanii au sugerat că ar avea urme de vânătăi pe mâini și picioare / FOTO

Georgiana Lobonț a postat câteva imagini din vacanța din Maldive, iar fanii au observat imediat că artista ar avea urme de vânătăi pe mâini și picioare. Cei care o urmăresc au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au văzut că vedeta are urme suspecte pe corp. Iată imaginile postate de soția lui Rareș Ciciovan!

  • Georgiana Lobonț, cu semne pe corp
  • Iată cum a fost surprinsă!

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, se află în vacanță chiar dacă partenerul vedetei a declarat în exclusivitate pentru SpyNews.ro că divorțează. Lucrurile dintre ei decurg bine și se pare că cei doi s-au răzgândit în privința unei separări.

Georgiana Lobonț, cu semne suspecte pe corp

Georgiana Lobonț a postat câteva imagini, iar fanii au observat imediat semne suspecte pe corpul vedetei. Aceștia au luat cu asalt secțiunea de comentarii și au văzut că artista are vânătăi pe mâini și pe picioare.

”La ce vânătăi are pe picior și pe braț… / Dar de ce ai atât de multe vânătăi?”, sunt o parte din mesajele pe care fanii le-au scris în secțiunea de comentarii.

Georgiana Lobonț și soțul ei s-au răzgândit în privința divorțului?

Georgiana Lobonț s-a afișat din nou pe rețelele de socializare alături de soțul ei, Rareș Ciciovan, chiar dacă acesta confirma divorțul de artistă. Un prieten al cuplului a postat pe rețelele de socializare o fotografie în timp ce se aflau la masă și a scris în descriere că nu se pune problema unei separări.

„Totul este bine, nu se desparte nimeni.

Vă dorim o seară minunată si să auzim numai de bine !!!”, a scris Fane Bănățeanu în descrierea postării.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page