Press "Enter" to skip to content

Gheorghe Dincă a dezvăluit totul! Ce a făcut cu fetele, de fapt

Apar noi informații despre crimele comise de Gheorghe Dincă. „Monstrul din Caracal” a făcut dezvăluiri incendiare despre faptele sale morbide. Ce a făcut, de fapt, cu victimele sale? 

„Monstrul din Caracal” le-a povestit  autorităților despre alte două fete care ar fi fost ucise într-un mod îngrozitor.

Potrivit informațiilor date de Gheorghe Dincă, faptele au fost comise de un presupus traficant de persoane, care ar fi comis faptele împreună cu un grup de prieteni.

Inițial, Gheorghe Dincă a fost încarcerat în arestul IPJ Olt, însă, la scurt timp, a fost transferat în Arestul Central al Poliției Capitalei, unde a fost închis singur, într-o celulă fără televizor, pentru a nu avea acces la informațiile care se vehiculau pe toate posturile de știri.

Gheorghe Dincă i-a denunțat

Potrivit anchetatorilor, Gheorghe Dincă a spus că vrea să facă un denunț. Se pare că în anul 2005, două fete minore, ar fi fost răpite de un anume Ștefan, care le-ar fi violat, împreună cu mai mulți prieteni.

După ce au fost violate, fetele ar fi fost omorâte, iar trupurile lor ar fi fost incinerate la o groapă de gunoi, potrivit declarațiilor lui Dincă.

Poliției Române au demarat o investigație. În acest sens, au fost verificate bazele de date cu persoane dispărute, anchetatorii au mers în zona în care acestea ar fi stat și au stat de vorbă cu localnicii, iar din toate aceste verificări a rezultat că victimele menționate de Dincă nu au existat niciodată.

Gheorghe Dincă a mai menționat într-un interviu că, la momentul crimelor, era plecat în Italia, unde muncea în baza unui contract pe perioadă determinată, relatează Gândul.

S-a deschis dosar penal

S-a deschis dosar penal după ce Gheorghe Dincă a reușit să acorde, din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Craiova, un interviu unei publicații din România. Mai exact, vineri, 12 august, atunci când bărbatul judecat pentru omor ar fi trebuit să-şi afle pedeapsa, a apărut și acest interviu.

Potrivit reprezentanților Penitenciarului Craiova, totul a fost posibil prin intermediul avocatului acestuia.

„Conducerea Penitenciarului Craiova aduce la cunoștința opiniei publice faptul că respectiva conversație s-a realizat prin intermediul avocatului, fiind invocat dreptul la convorbiri telefonice, dar și confidențialitatea interacțiunii cu apărătorul.

În ceea ce privește aspectele prezentate, la nivelul instituției se desfășoară o cercetare administrativă pentru a se stabili dacă au existat încălcări ale cadrului legal în acest caz”, au declarat reprezentanții Penitenciarului Craiova.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page