Press "Enter" to skip to content

Gigi Becali a lovit-o pe Andra la un concert. Artista a rămas fără un dinte!

Andra Măruță a vorbit despre prima întâlnire cu Gigi Becali. Artista a dezvăluit cum s-au cunoscut și ce nu va uita niciodată legat de prima dată când s-au văzut.

Andra Măruță spune că Gigi Becali i-a mărturisit în repetate rânduri că e fanul ei. Prima lor întâlnire a fost cu adevărat memorabilă. S-au cunoscut la o petrecere, unde Andra era invitată să cânte.

Atunci când a început să cânte „Vreau sărutarea ta”, una dintre melodiile ei, latifundarul din Pipera a recunoscut-o și s-a dus repede să o felicite și să o îmbrățișeze. În acel moment, Andra s-a lovit cu microfonul în dinte și s-a panicat foarte rău crezând că și l-a spart.

Andra Măruță, prima întâlnire cu Gigi Becali

„Mi s-a întâmplat odată, eram la o petrecere a unui cazinou, la M****t, asta de mult. Nu aveam încă trupă. Eram cu dansatoare. Și domnul Becali a venit la petrecerea asta. În primă fază se uita, «Cine-i fata asta?» Mi-am dat seama că am chestia asta, să citesc pe buze.

În momentul în care am început să cânt «Vreau sărutarea ta», și-a dat seama cine sunt, pentru că îi plăcea mult melodia. S-a ridicat. A venit. M-a luat în brațe. Eu cum cântam, el când m-a ridicat, mi-am lovit dintele cu microfonul. Mi-am ciobit dintele.

Simți gust de dinte… Și nu-ți dai seama dacă e mult, dacă e tot luat, sau dacă e puțin. Și cântam așa… Apoi, când m-a lăsat jos. Le întrebam pe fete: «Mai am dintele, mai am dintele?»”, a povestit Andra Măruță, amuzată, în podcastul lui Mihai Bobonete.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page