Press "Enter" to skip to content

Gigi Becali, dezlănțuit la TV: ”Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelenski!?” Dezvăluiri incredibile

Gigi Becali a vorbit despre Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei, și modul în care acesta a ajuns la conducerea țării.

Potrivit latifundiarului din Pipera, Zelenski ar fi fost susținut în campania electorală de Ihor Kolomoyskyi, omul care ar fi finanțat și grupul Azov, despre care se spune că ar fi o grupare neo-nazistă.

Becali: „Ăia sunt naziştii… ”

„Vreţi să vă spun ce ştiu eu despre Zelinski? Pe Zelenski l-a pus preşedinte un mare miliardar care are gruparea aia Azov şi el l-a salvat pe Abramovic. Miliardarul i-a spus: <<Eu te-am pus, salvează-l pe Abramovic!>>.

Şi l-a sunat pe Biden şi i-a spus să-l salveze. Ăia sunt naziştii… Când spun ei, Putin, că naziştii… naziştii există acolo (n.r. referire la batalionul Azov). Denazificarea aia de vrea să o facă… Este adevărat că miliardarul este evreu. Şi toată lumea se minunează că a făcut gruparea aia Azov, pentru că gruparea aia Azov este nazistă.

Ştiu eu că l-a sunat pe Biden şi i-a spus: ”Domnule, iartă-l pe Abramovic”. Iar aia cu otrăvitul este o minciună. Ce otrăvire? Abramovic are o boală de piele şi atâta tot. N-a fost, mă, otrăvit. E vrăjeală, minciună. El are o boală de piele şi nu se bărbiereşte.

N-am spus că nu-mi place de Zelenski. Eu v-am spus nişte adevăruri, dar n-am spus că nu-mi place de Zelenski. Bravo lui, a stat şi şi-a riscat viaţa acolo, luptă pentru poporul lui.

Eu cred că lui îi este frică de popor, că de-aia nu vrea să cedeze teritorii. Dar cumva el ar fi cedat. Dar cum să nu-mi placă de Zelenski? Şi cui nu-i place de Zelenski la ora asta?”, a spus Gigi Becali la RomâniaTV.

Cine este afaceristul Ihor Kolomoyskyi

Ihor Kolomoyskyi s-a născut în Dnepropetrovsk și are o avere estimată la 1.3 milioane de euro.

Afaceristul este un personaj controversat în Ucraina, cu afaceri în sectorul bancar, în minerit şi siderurgie.

El este și acționar majoritar al trustului 1+! Media Group, care deține canalul TV unde a fost difuzat serialul „În slujba poporului”, în care protagonist este Volodimir Zelenski, actualul președinte al Ucrainei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page