Press "Enter" to skip to content

Ginerele lui Adrian Minune, operat de urgență. Soțul lui Karmen Simionescu a ajuns pe mâna medicilor

Bogdan Căplescu, ginerele lui Adrian Minune, a fost de urgență operat. Acesta a suferit o intervenție în urmă cu scurt timp din cauza unei probleme de sănătate. Care e starea soțului lui Kermen în aceste momente. 

  • Bogdan Căplescu a suferit o operație
  • Tânărul urmează să fie externat

Momente pline de emoție în familia lui Adrian Minune, asta deoarece ginerele manelistului a acuzat probleme grave de sănătate, iar din acest motiv Bogdan Căplescu a fost operat.

Bogdan Căplescu, ginerele lui Adrian Minune, a fost operat de urgență

Potrivit Fanatik.ro, soțul lui Karmen Simionescu a ajuns într-un spital din București în urmă cu doar câteva zile, acolo unde medicii au decis ca imediat să intervină chirurgical pentru ca problemele să nu se agraveze și mai tare.

Astfel, tânărului de 26 de ani i s-au făcut mai multe investigații în care i s-au găsit pietre la fiere, iar pentru că nu exista o altă soluție pentru eliminarea acestora, bărbatul a fost dus direct pe masa de operație. Lui Bogdan Căplescu i s-a făcut o intervenție chirurgicală laparoscopică pentru eliminarea litiazei biliare, iar operația a decurs cu succes, intervenția fiind minim invazivă.

Ce i-au recomandat medicii tânărului

Acum, după operație la care a fost supus, ginerele lui Adrian Minune va trebui să fie foarte atent la ceea ce mănâncă, să urmeze un regin strict, iar pentru o perioadă să fie mult mai disciplinat în privința alimentației. Totodată, acestuia nu îi va fi permis ca pentru o scurtă perioadă să facă sport, după intervenția pe care a suferit-o în urmă cu doar câteva zile.

Astăzi el urmează să fie externat din spital, iar tânărul se va întoarce acasă, potrivit sursei citate, acolo unde e așteptat de soția lui, dar și de copilul pe care îl au împreună.

Karmen Simionescu a mai precizat pentru sursa amintită că în aceste momente soțul ei se simte bine și că a trecut cu brio pentru această cumpănă, fără a mai oferi și alte informații cu privire la intervenție.

”Se simte bine, e bine”, a spus Karmen pentru sursa citată.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page