Press "Enter" to skip to content

Giorgiana Grassu, soția lui George Piștereanu, este însărcinată. Actorul a dezvăluit sexul bebelușului: „Răsturnare de situație. Eram convins că va fi…”

George Piștereanu și soția lui, Giorgiana Grassu, urmează să devină părinți pentru prima dată. Actorul a făcut fericitul anunțut pe rețelele de socializare, prin intermediul unui videoclip. Totodată, viitorii părinți au dezvăluit sexul bebelușului lor, susținând că s-au confruntat cu o „răsturnare de situație’. Iată primele declarații ale lui George Piștereanu!

De o bună bucată de vreme, George Piștereanu s-a stabilit în SUA, acolo unde locuiește cu soția lui, Giorgiana Grassu. Actorul a devenit cunoscut după ce a fost distribuit în serialul „Vlad’, dar și datorită participării în emisiunea „Ferma’, de la Pro TV. În primăvara anului trecut, George Piștereanu s-a căsătorit în secret cu Giorgiana Grassu, iar ceremonia a avut loc în Los Angeles. Nunta celor doi a fost o adevărată surpriză în showbiz-ul autohton, având în vedere că povestea de dragoste s-a desfășurat în mare discreție.

Giorgiana Grassu, soția lui George Piștereanu, este însărcinată

George Piștereanu și soția lui, Giorgiana Grassu, urmează să devină părinți pentru prima dată. În mediul online, actorul a publicat un videoclip prin care a anunțat sexul bebelușului. Deși multă vreme a crezut că va avea un băiat, acesta a avut o surpriză când a aflat că va fi tată de fată. Într-un videolclip publicat pe Instagram, viitorii părinți sunt filmați în timp ce ce deschid o cutie, din care iese un balon roz, în formă de inimă.

„Alertă de răsturnare de situație! Eram absolut convins că va fi băiat, deja îmi imaginam excursii de camping tată-fiu și tot felul de activități sportive. Dar ghicește ce? Viața ne-a rezervat cea mai hilară surpriză!

Suntem foarte încântați să vă anunțăm că urmează să avem o fetiță! Deci trebuie să fiu gata pentru petreceri de ceai și aventuri cu prințese’, a spus George Piștereanu, potrivit Click!

Cine este soția lui George Piștereanu

Până să se căsătorească cu soția lui, George Piștereanu nu a vorbit niciodată public despre relația lui, iar cei doi nu s-au afișat împreună. În vârstă de 40 de ani, Giorgiana Grassu este antrenoare de fitness și are o comunitate impresionantă de urmăritori în mediul online. Partenera de viață a acestuia provine dintr-o familie de români, însă s-a născut și a crescut în America. Soția actorului a mai fost căsătorită și are o fiică din căsnicia anterioară. Nunta celor doi s-a desfășurat pe 11 aprilie 2022, în Las Vegas.

„De când mă știu am căutat energia pozitivă si bunastarea spirituala ca un jucător de poker marele pot pentru ca doar așa poți ajunge la echilibrul de care vorbea Socrate(fotbalist grec la Arsenal). Uniunea cu Giorgiana Grassu este un pas important pe care l-am făcut in drumul meu către fericirea absoluta. A fost foarte greu, dar ne-am găsit. Acum nu mai rămâne decât sa inundam totul in jur cu fericirea noastră’, a transmis actorul după căsătorie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page