Press "Enter" to skip to content

Horoscop martie 2024 cu Camelia Pătrășcanu. Capricornilor le zboară banii din buzunare, Săgetătorii trebuie să-și măsoare cuvintele

Horoscop martie 2024 cu Camelia Pătrășcanu. Luna martie începe cu o încărcătură planetară pe Vărsător și Pești. Amândouă zodiile sunt colective, deci se întâmplă evenimente de care suntem interesați și care ne ating și în viața personală pe toți. Martie 2024 aduce implicare din partea oamenilor, vigilență și interes pentru ceea ce se întâmplă în jurul nostru, a mai spus Camelia Pătrășcanu, la Canal 33. Este un curent de co-participare. Toată lumea vrea să ajute. Urmează vremuri intense, respectiv multe evenimente care se produc fie simultan, fie la foarte scurt timp unele de celelalte.

Horoscop martie 2024 cu Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu fiecare zodie în luna următoare În viața privată suntem mai interesați să întâlnim oameni care au aceleași interese ca și noi. Se observă o tendință de a dori să facem parte dintr-un grup. Căutăm să fim inspirați, nu influențați. Totodată, suntem mai preocupați de sănătate, de alimentație și igienă în special. Vezi în rândurile de mai jos la ce să te aștepți în martie 2024 în funcție de zodie. 

BERBEC

Prima parte a lunii este agitată în plan social pentru acești nativi, poate chiar tensionată. Berbecii vor avea nevoie de susținere. Cu această ocazie își vor și reanaliza relațiile de prietenie. Au șansa să rezolve niște probleme spinoase, dar nu singuri. Trebuie fie să ceară, fie să accepte ajutor, și să mulțumească pentru el. Unde sunt piedici foarte mari, Berbecii trebuie să analizeze dacă acela este drumul pentru ei. Atenție la datorii în a doua jumătate a lunii martie, la dobânzi și termene, dar și la împrumuturile către ceilalți.

TAUR

Începutul lunii martie poate aduce mici tensiuni din cauza schimbărilor de la locul de muncă sau din viața personală. Taurii au sentimentul că nu pot ține pasul cu transformările din viața lor și e posibil să aibă o criză de autoritate. În prima jumătate a lunii vor să se impună. A doua jumătate a lunii e frumoasă, lucrurile se calmează. Taurii primesc înțelegere, susținere și afecțiune. Se pot apropia de o veche cunoștință. Comoditatea sau temerile îi vor face precauți, însă. Vor avea parte de întâlniri frumoase luna aceasta.

GEMENI 

Pentru Gemeni, începutul de martie poate aduce stări contradictorii, ba vor să stea, ba să plece. Au multe planuri și nu știu cu ce să înceapă. Vin tot felul de vești și nu știu în ce să se încreadă și ce are relevanță în vieților lor. În a doua jumătate a lunii contextele sunt mai clare. O persoană cu autoritate are o contribuție foarte importantă, oricât i-ar enerva. Această persoană îi ajută pe Gemeni să diagnosticheze mai bine o situație. Abia apoi înțeleg locul și rolul lor.

Horoscop martie 2024: 

RAC 

Racii au o primă jumătate a lunii martie problematică. O problemă vizează confortul. Au multe emoții. Încep să analizeze dacă există un viitor comun cu partenerul și, dacă nu, ce pot face în acest sens. Pe acei Raci pentru care lucrurile nu merg, contextul astral îi împinge să facă un pas în spate, deși nu le stă în caracter. A doua jumătate a lunii vine cu planuri și călătorii. Ies din cotidian și își aerisesc mintea. Unii își ocupă mintea cu un nou interes.

LEU 

La începutul lunii martie legăturile personale ale Leilor sunt stimulate de Marte și Venus. Acest lucru le dă farmec, dar și orgoliul să fie remarcați. S-ar putea să sară calul, să facă lucruri extravagante. Atenție pentru Leii care vor să-și facă îmbunătățiri estetice, riscă să depășească măsura. În relațiile personale cer mult și aproape vor să-l subordoneze pe celălalt. A doua jumătate a lunii îi face mai înțelepți. Datorită acestei armonii înțeleg că sunt iubiți și se liniștesc. Atmosfera e blândă și Leii pun preț pe tot ceea ce primesc. Realizări și în casă pentru unii Lei, respectiv reparații, rezolvări.

FECIOARĂ 

Muncă multă pentru Fecioare în prima jumătate a lunii martie, cu multe surprize și nevoia de a se adapta din mers. Echipa în care lucrează suferă schimbări. Este foarte multă agitație și nu le prea place. Orarul lor este încărcat. Trebuie să fie atente la sănătate, posibil să aibă parte de multă încărcătură nervoasă. Își pot pierde răbdarea, deși o au de obicei. A doua jumătate a lunii martie așază lucrurile mai bine. Pot primi inclusiv sfaturi foarte bune. Pot apărea întâlniri importante în a doua jumătate a lunii martie, idei, proiecte, negocieri, propuneri, și trebuie să fie în formă. Atenție la sănătate, așadar. Au nevoie de energie, respectiv de odihnă mai profundă astfel încât să se poată regenera. Pot avea mari realizări!

BALANȚĂ 

Începutul de lună aduce o energie senzuală pentru Balanțe. Se pot redescoperi în relația cu partenerul sau prin intermediul unei noi pasiuni. Indiferent cât de puțin timp au, trebuie să aducă energia iubirii în viața lor. Important este să simtă bucuria de a iubi ceva sau pe cineva. A doua parte a lunii martie aduce multă muncă în echipă. Cu persoanele din anturajul de lucru armoniile sunt foarte frumoase și pot primi mult ajutor pentru a rezolva probleme concrete.

Horoscop martie 2024: 

SCORPION 

În casă este mult de lucru. Depun efort, sunt agitați, dar și ambiționați să termine repede. Trebuie să se implice, chiar dacă n-au timp sau sprijin. Este foarte important somnul. În a doua parte a lunii sunt mai relaxați. E timp și de distracție și de a contempla. Răspund foarte bine la tandrețe și duioșie după 15 martie. Unii Scorpioni își pot descoperi o nou pasiune pentru sufletul lor.

SĂGETĂTOR 

Acești nativi trebuie să fie mai atenți la drumuri în primele două săptămâni din martie. Nu au răbdare și trebuie să-și măsoare cuvintele. Pot fi mai critici și mai cruzi cu cei de care au nevoie. Atenție la aspectele juridice. În a doua jumătate a lunii martie încărcătura e mai mare pe cămin și casă. Atmosfera este frumoasă. Lumea le este recunoscătoare și le place acest sentiment.

CAPRICORN 

Capricornii sunt preocupați de banii care le zboară din buzunare. Poate că zboară într-o direcție bună, pentru spre o cauză sau persoană specială. Fac multe calcule financiare, fără să se zgârcească însă. Se bucură atunci când sunt generoși cu ceilalți. În a doua jumătate a lunii martie, dacă s-au organizat cu atenție și cred cu tot sufletul în proiectele lor, au toate șansele să le realizeze exact așa cum au visat. Unii Capricorni se documentează intens, în timp ce alții au parte de călătorii lungi și întâlniri frumoase.

VĂRSĂTOR 

Personalitatea lor este un pic răscolită pentru că Marte, Pluto și Venus le dau una caldă, una rece. Au stări diverse. Natura lor este capricioasă și nerăbdătoare. Au loc niște răscoliri ale unor puncte sensibile din memoria și inima lor, mai ales la începutul lunii. Vor să facă multe, se grăbesc și n-au răbdare. Din cauza emoțiilor, mai mult strică decât construiesc. În a doua jumătate a lunii se adună. Devin foarte eficienți și organizați și pot câștiga bani frumoși. Și în treburile casnice sunt mai dedicați.

Horoscop martie 2024:

PEȘTI 

Peștii sunt mai mult observatori la începutul lunii martie. Pot afla tot felul de secrete, despre ei sau despre alții. Abia a doua jumătate a lunii clarifică respectivele informații, așadar nu trebuie să tragă concluzii pripite. Atenție și la sănătate în prima jumătate a lunii. Corpul le poate trimite semnale acute. A doua jumătate a lunii liniștește lucrurile și aduce răspunsuri clare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page