Press "Enter" to skip to content

Horoscop rune 21-27 august 2023. Mihai Voropchievici știe ce pățesc Taurii

Horoscop rune 21-27 august 2023. Mihai Voropchievici oferă cele mai tari previziuni, dar și cele mai așteptate ale momentului.

Horoscop rune 21-27 august 2023: Mihai Voropchievici oferă, în exclusivitate pentru FANATIK, cele mai așteptate predicții ale momentului. Ce ne aduc runele de luni, 21 august, încolo?

Horoscop rune 21-27 august 2023. Previziunile lui Mihai Voropchievici

Berbecii sunt anunțați că trebuie să își mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția în familie, în societate, dar și la serviciu. Făcând asta, vor triumfa.

Horoscop rune 21-27 august 2023. Taurii, în schimb, sunt preveniți că vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă de bani importantă.

Gemenii au o săptămână de protecție totală. Îi va face să se simtă în siguranță. Runa îi va proteja de toate forțele malefice care îi înconjoară în Univers.

Racii sunt sfătuiți să aibă un pic de răbdare. Cu alte cuvinte, să nu forțeze mâna norocului. Surprizele plăcute sunt pregătite pentru cei care știu să aștepte.

Fecioarele încep o nouă viață

Horoscop rune 21-27 august 2023. Leii pot găsi răspunsul la problemele care îi frământă, cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Mobilizarea se face nu individual, ci cu cei din jurul tău. Deci, Leule, mobilizează-ți și rudele, familia, prietenii.

Fecioarele sunt pregătite să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare sau renaștere în toate planurile și fizice, și psihice, și financiare, și amoroase. Viața nouă vine sub toate auspiciile fericite pentru ele.

Balanțele au o perioadă care nu e nemaipomenit de favorabilă. Sunt pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Să fie atente la cum acționează, pe ce dau banii, cu cine au de vorbit, ce au de vorbit.

Horoscop rune 21-27 august 2023. Scorpionii au o săptămână care semnifică fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele lor se vor îndeplini. Au o săptămână fericită din toate punctele de vedere.

Săgetătorii sunt atenționați că urmează să susțină o mică bătălie. Tot runa le spune că nu trebuie să fie îngrijorați, deoarece tot ei sunt cei care câștigă.

Truditorii, Capricornii, se înconjoară de o aură de mister. Pur și simplu, nu vor să comunice cu cei din jur, să spună ce frământări au, ce neîmpliniri au, să spună ce au pe suflet. Nu le cer nici sfatul celor din jur. E bine să nu încercați să îi deranjați, căci vor fi tăioși cu voi.

Vărsătorii nu stau nici ei bine săptămâna viitoare. Au nevoie de forță, tărie, să fie curajoși, rezistenți, puternici. Au o săptămână mai complicată, cu lucruri mai puțin plăcute.

Horoscop rune. Peștii, cum sunt obișnuiți, le au pe toate. Le-a ieșit runa Wunjo! Ei beneficiază de aportul incontestabil al celei mai puternice rune. Au de câștigat pe toate planurile. Pentru alte previziuni la fel de interesante, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page