Press "Enter" to skip to content

Horoscop rune Mihai Voropchievici 10-16 iulie 2023. O zodie este pusă pe scandal, iar alta are noroc în dragoste

Mihai Voropchievici, maestrul runelor, dezvăluie surprizele plăcute și mai puțin plăcute au parte zodiile în perioada imediat următoare.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 10-16 iulie 2023. Celebrul numerolog a oferit pentru canalul YouTube Fanatik cele mai așteptate previziuni ale momentului.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 BERBEC

Berbecii au simbolul uraganului. Au chef de ceartă, de scandal. Vor să își mobilizeze forțele, să facă o bătălie furtunoasă, să pornească o dispută. Runa le spune să fie calmi deoarece totul se va aranja. Să își păstreze, așadar, calmul.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 TAUR

Taurii au o săptămână de protecție astrală. Îi fac să se simtă în siguranță. Vor fi protejați de toate forțele malefice care îi înconjoară. O să stea liniștiți.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 GEMENI

În schimb, Gemenii intră pe simbolul dragostei. Dacă sunt singuri, au parte de noroc cu carul, de o dragoste fierbinte, nouă, pasională. Cei care sunt în cuplu, își pot reînnoi jurămintele de dragoste.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 RAC

Racii sunt pregătiți să înceapă o viață nouă. Renasc atât în planul disponibilităților fizice, cât și cele psihice. Dacă au o săptămână de revigorare, își încarcă bateriile.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 LEU

Leii vor afla un adevăr important care le poate marca și schimba viața. Marcajul are două variante: ori e de bine, ori e ceva total neplăcut. Poate fi bumerangul pe care l-au aruncat în săptămânile precedente împotriva cuiva. Așadar, pot plăti niște polițe.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 FECIOARĂ

Fecioarele, dacă și-au înțeles lecția din săptămâna precedentă, acum dau lovitura și se produce un salt rapid și calitativ în existența lor. Intervalul 10-16 iulie 2023 este intervalul în care acești nativi dau lovitura.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 BALANŢĂ

Balanțele sunt sfătuite să rămână în așteptarea unei schimbări importante acasă, cât de curând. Așadar, schimbările nu vin în afară, ci în interiorul locuinței lor!

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 SCORPION

Scorpionii vor să forțeze mâna norocului, să fie nerăbdători. Runa le recomandă să facă exact pe dos. Nu este momentul să își pună propriul destin la încercare ori să forțeze mâna norocului. E bine să aștepte, căci aceia care știu să aștepte cu adevărat vor avea parte de lucruri frumoase, de reale surprize.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 SĂGETĂTOR

Săgetătorii au vești bune. S-ar putea să primească un cadou surpriză sau o sumă importantă de bani. Oricare ar fi varianta, lor le convine. Poate fi vorba despre un cadou pe care și l-au dorit de mai multă vreme.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 CAPRICORN

Capricornii sunt sfătuiți să dea la o parte toate problemele și grijile legate de trecut. Trebuie să se pregătească pentru o săptămână nemaipomenit de bună.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt sfătuiți să se relaxeze deoarece cineva foarte apropiat lor se bucură de o sănătate excelentă. Informația precum că cineva ar fi bolnav nu e adevărată.

Horoscop rune 10-16 iulie 2023 PEŞTI

Peștii au avut și ei niște frământări, au căutat răspunsuri, iar acum a venit timpul să le primească. Runa le spune Peștilor că pot găsi răspunsul pentru a rezolva o problemă. Necazurile se pot rezolva numai angajând o discuție sinceră cu un membru al familiei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page