Press "Enter" to skip to content

Horoscopul săptămânii 26 septembrie – 2 octombrie 2022. Nativii care au mari şanse să facă bani frumoşi zilele acestea

Astrologii au anunțat horoscopul săptămânii 26 septembrie-2 octombrie 2022. Încă din prima zi se formează o Lună Nouă în Balanță, ceea ce înseamnă un moment al noilor începuturi. Astfel, câțiva dintre nativii horoscopului au mari şanse să facă bani frumoşi zilele acestea.

Horoscop săptămâna 26 septembrie-2 octombrie 2022. Ce nativi se umplu de bani

Între 26 septembrie-2 octombrie, Luna Nouă este în opoziție cu Jupiter retrograd din Berbec, astfel că unii dintre nativi trebuie să fie atenți la tendința de exagerare.

Berbec

Vine o perioadă în care berbecul va simți nevoia să aibă pe cineva alături, iar șansele de a începe o nouă relație sunt foarte mari. De asemenea, dacă sunt probleme în cuplu, sunt șanse de împăcare.

Taur

Venus, guvernatoarea Taurului intră în sectorul muncii și al sănătății. Astfel, se deschide o perioadă bună pentru a avea grijă de sănătate. În această perioadă, vei munci mai bine și mai mult.

Gemeni

Venus va intra în sectorul iubirii Gemenilor, acolo unde se petrece și Lună Nouă. Asta îi vaface pe nativi mai veseli, mai binedispuși. În următoarea perioadă au chef de viață și de distracții.

Rac

Lună Nouă deschide noi căi de comunicare racilor cu familia. Vor observa că pas cu pas se îmbunătățește relația cu cei dragi, dat fiind că tot aici intră și ajutorul din partea lui Venus.

Leu

Lună Nouă și intrarea lui Venus în Balanță  îi ajută pe Lei să-și îmbunătățească comunicarea cu cei din jur. Leii, în această perioadă, se remarcă prin idei creative, prin dialog și diplomație.

Fecioară

Venus activează sectorul financiar pentru Fecioare. La aceasta contribuie și Luna Nouă, astfel că veniturile vor fi mult îmunătățite în perioada următoare.

Balanță

Balanța este vedeta săptămânii, pentru că în zodia ei se petrece Lună Nouă și în plus Venus, guvernatoarea ei, va intra și ea aici. Viața personală se îmbunătățește vizibil.

Scorpion

Venus intră într-un sector al subconștientului, acolo unde se va petrece și Lună Nouă, iar acest context astrologic îi avertizează pe Scorpioni că au nevoie de liniște și relaxare.

Săgetător

Lună Nouă poate aduce pentru Săgetători noi proiecte profesionale, planuri de viitor. În plus, săptămâna viitoare, acești nativi pot cunoaște oameni cu care să sunt pe aceeași lungime de undă și care pot deveni prieteni, asociați sau finanțatori ai unui proiect.

Capricorn

Lună Nouă se petrece în sectorul carierei Capricornilor. Și cu ajutorul lui Venus se anunță o perioadă bună din punct de vedere profesional. Capricornul se afirmă prin creativitate.

Vărsător

Pentru Vărsători se anunță o perioadă bună pentru studii, pentru a învăța, a acumula cunoștinte noi și chiar pentru a obține diploma mult visată.

Pești

Lună Nouă și intrarea lui Venus în Balanță îi ajută pe Pești să rezolvE situații financiare. Pot fi situații despre taxe, impozite, rate sau credite. Este sigur că urmează o perioadă bună din punct de vedere financiar.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page