Press "Enter" to skip to content

Ileana Ciuculete se ÎNVÂRTE în MORMÂNT. CE BOMBĂ a fost DETONATĂ. Așa ceva nu are cum să se întâmple, oameni buni

Situație neașteptată între copiii lui Ileana Ciuculete și Cornel Galeș. Deși au trecut patru ani de la moartea artistei, moștenirea nu este încă împărțită pe deplin.

Un cetățean elvețian a răsturnat situația peste cap și chiar a recurs la acțiunea în instanță pentru a rămâne proprietar al unei vile în posesia căreia băieții lui Cornel Galeș vor să intre.

Răsturnare de situația în cazul averii lui Ileana Ciuculete și Cornel Galeș.

Un cetățean elvețian a dat peste cap planurile copiilor fostului cuplu. După ce soțul artistei Ciuculete a decedat, singura fiică a impresarului, pe nume Claudia, a moștenit bunurile acestuia, precum și datoriile sale.

După moartea artistei Ileana Ciuculete, Cornel Galeș a cumpărat un apartament în valoare de 110.000 de euro, în nordul Bucureștiului. Acesta a ajuns în posesia fiicei impresarului, iar băieții artistei, Mugurel și Cristi, au acționat în instanță și au obținut executare silită.

Răsturnare de situație. Un elvețian dă peste cap planurile băieților artistei Ileana Ciuculete
Un cetățean elvețian însă, a dat peste cap planurile băieților. Acesta a cerut anularea executării silite, susținând că el este, de fapt, proprietarul apartamentului în cauză, pe care Cornel Galeș i l-a vândut cu puțin timp înainte de a se stinge. Din cauza faptului că Galeș locuia în Spania, nu au putut duce demersurile până la capăt, însă el i-ar fi virat toți banii lui Cornel Galeș și ar fi primit și cheile locuinței, potrivit wowbiz.

Cetățeanul elvețian nu a putut să oprească executare silită însă, dar a acționat-o în instanță pe Claudia, fiica lui Galeș, pentru a obține o hotărâre judecătorească cu care să înlocuiască actul de proprietate. Astfel, străinul ar putea dovedi faptul că locuința îi aparține, iar Mugurel și Cristi nu o mai pot executa silit.

Trebuie menționat că fiii artistei Ileana Ciuculete l-au acuzat pe fostul soț al mamei lor că a cumpărat locuința cu ajutorul banilor obținuți în urma vânzării vilei mamei lor, însă nu au nicio dovadă în acest sens – sau cel puțin nu au prezentat-o.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page