Press "Enter" to skip to content

Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă: „Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte”

Ileana Stana Ionescu a renunțat la scena teatrului românesc, invocând problemele de sănătate cu care se confruntă.

Ileana Stana Ionescu a explicat motivul pentru care nu a mai avut apariții publice și a spus cum se descurcă la vârsta de 87 de ani. Au trecut 5 ani de când Ileana Stana Ionescu s-a retras de pe scenă, iar actrița a dezvăluit care este adevăratul motiv. A avut o carieră de peste 60 de ani în lumea teatrului.

În vârstă de 87 de ani, fosta actriță își dorește ca publicul să o țină minte așa cum era înainte. Aceasta a spus că, la un moment dat, un actor trebuie să știe când să se retragă.

“Vine o vreme când trebuie să știi să te retragi, să faci definitiv un pas în spate pentru ca publicul să-și amintească de tine în zilele cele bune, nu îmbătrânit și chinuit de gânduri.

La 87 de ani, nu prea mai ai ce să dovedești celor din jur sau ție însăți! Nici nu prea mai ai ce să arăți. Nu mai sunt cum eram, nu mai arăt cum arătam. Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut”, a declarat Ileana Stana Ionescu pentru Cancan.ro.

De-a lungul carierei sale, fosta actriță a avut mulți parteneri de scenă, iar de unii își amintește cu mare drag. Printre aceștia se numără Mișu Fotino și Dem Rădulescu.

“Am avut parte de mulți parteneri de seamă în cariera mea, dar doi au fost deosebiți. Este vorba despre Mișu Fotino și Dem Rădulescu. Cu primul am jucat zeci de cuplete la televiziune, cu Bibanul, în filme de neuitat. Glumind, îmi spunea deseori că spectatorii și telespectatorii se vor sătura de fețele noastre”, a adăugat aceasta, potrivit Fanatik

A jucat alături de Mișu Fotino în numeroase cuplete filmate pentru televiziunea publică. Actrița a apărut în câteva filme alături de Dem Rădulescu, cum ar fi “Grăbește-te încet”, “Secretul lui Bachus”, “Secretul lui Nemesis” sau “Cucoana Chirița”.

Ileana Stana Ionescu și partenerul ei de viață s-au mutat de câteva ori, dar în prezent locuiesc într-o vilă din Pipera. Cei doi sunt împreună de mai bine de 60 de ani, dar nu au făcut niciodată o nuntă ca în povești.

“Ne-am tot mutat, dar în ultimii ani ani destinul a făcut ca eu și soțul meu să locuim astăzi undeva în Pipera, într-un cartier nou cu străzi cu nume de actori celebri”, a explicat cunoscuta actriță.

În septembrie 2018, Ileana Stana Ionescu s-a retras definitiv de pe scenă, după o carieră de 60 de ani. Potrivit unui comunicat emis de Teatrul Naţional „I.L. Caragiale’ din Bucureşti, actrița și-a încheiat activitatea din motive de sănătate și a început să ducă o viață liniștită alături de soțul ei, actorul Andrei Ionescu. La 87 de ani, Ileana Stana Ionescu își dorește ca publicul să și-o amintească așa cum era în timpul carierei și a menționat numele câtorva actori cu care a împărțit scena, de-a lungul anilor.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page