Press "Enter" to skip to content

Imagini cutremurătoare! Cum s-a ridicat pământul pe râul Gorj! Oamenii sunt înspăimântați. VIDEO

Imagini de groază ar fi fost filmate în zona unui râu din Gorj. Părerile sunt împărțite. Unii oameni spun că acest lucru nu s-ar fi putut întâmpla la noi

Un videoclip a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce românii s-au alarmat de cele întâmplate. Majoritatea spun că ar fi vorba despre un râu din județul Gorj, acolo unde s-a întâmplat un lucru înspăimântător. Pare a fi un dezastru natural desprins din filmele de groază. 

Românii s-au alarmat atunci când au văzut imaginile șocante. În clipul video care s-a viralizat la scurt timp după ce a fost publicat, sunt surprinse momente în care pământul se ridică și pare să explodeze. Acest fenomen a înspăimântat mii de oameni, care cred acum că ar putea veni sfârșitul lumii.

Dezastrul care a panicat o întreagă rețea de socializare

Oamenii spun că evenimentul ar fi avut loc în Gorj, acolo unde pământul de sub râul cu pricina ar fi ieșit la suprafață, ca și cum s-ar fi umflat și ar fi putut crăpa în orice moment. O bucată imensă de pământ a ieșit de sub apă și s-a surpat în mod uluitor. Mulți dintre români sunt de părere că va veni sfârșitul lumii, iar acest dezastru natural nu va aduce nimic bun planetei. În plus, aceștia cred că din ce în ce mai multe dezastre naturale vor avea loc pe planeta noastră, astfel încât se va ajunge la o ruină fatală.

O bucată colosală de pământ s-a ruinat în zona unui râu din Gorj

Deși majoritatea spun că fenomenul a avut loc în zona Gorjului, mulți tind să creadă că ar fi vorba de o altă țară. Și că acest lucru nu se poate întâmpla la noi. Unora le este greu să creadă că acea bucată de pământ ar fi suferit asemenea eroziuni. Și mai ales că cineva ar fi putut surprinde imaginile de groază. Cert este că videoclipul a înspăimântat mii de oameni și chiar dacă imaginile groazei nu fac parte din zonele României, undeva în lume acest dezastru natural a avut loc. Iar oamenii se tem că ar putea să ne afecteze oricum. Tu ce părere ai?  

@nickthebuilder2♬ original sound – Desna Rides

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page