Press "Enter" to skip to content

Imagini incredibile cu Loredana Groza. În ce mod rușinos s-a filmat, la plajă. Dacă te uiți atent, se vede TOT! VIDEO

Se pare că nu toți fanii au fost încântați de ultima postare

Loredana Groza a încins spiritele pe platformele de socializare.

Deși cântăreața are 51 de ani, se pare că nu uită niciodată să facă sport. Dacă mulți s-au întrebat cum de reușește să aibă această siluetă, Loredana le demonstrează tuturor că o viață sănătoasă este răspunsul. Însă, solista a fost criticată de anumiți fani în urma unui clip recent postat pe platforma TikTok. Motivul? Vă lăsăm pe dumneavoastră să înțelegeți.

@loredanagrozaofficial #yoga #namaste #shirsasana #headstand #asana #loredana #loredanagroza #lori #lo #lorifromonesti #lotiland #fy #fyp ♬ Suflet de vânzare – Loredana

Cum reușește

Chiar dacă anumitor fanii nu le-a plăcut ceea ce a postat solista, nu se poate nega felul în care arată. Și nu este deloc ușor să ai o astfel de siluetă tot timpul. Și nu, nu a apelat niciodată la operații estetice, după cum a și mărturisit de multe ori.

”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să facilucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E omuncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana în urmă cu mai mult timp.

Artista a adăugat că deși genele contează, este foarte important să faci mult sport. Loredana le-a mărturisit fanilor că este important ca toți să trăim în prezent.

„Cu toții ne tranformăm. O femeie trebuie să fie frumoasă acum, nu să trăim din amintiri. Viața e cea mai frumoasă acum, e un dar pentru fiecare dintre noi și încerc să-mi aduc aminte mereu asta când trec printr-o situație negativă. E absolut magic că sunt aici.”, a mai adăugat artista.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page