Press "Enter" to skip to content

Imagini nemaivăzute cu Volodimir Zelenski. Cum arăta atunci când dansa pe tocuri, pe melodiile lui Beyonce

Imagini nemaivăzute cu Volodimir Zelenski. Cum arăta atunci când dansa pe tocuri, pe melodiile lui Beyonce

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a fost actor înainte să intre în politică. Cel mai popular lider politic din lume a participat în trecut la mai multe emisiuni TV, una dintre ele chiar câștigând-o în calitate de dansator.

Imaginile cu liderul de la Kiev în timp ce dansează îmbrăcat provocator au ajuns în atenția presei de curând. Așa cum era de așteptat, s-au viralizat la scurt timp după ce au fost postate. 

Cum arata Volodimir Zelenski în timp ce dansa pe tocuri pe muzica lui Beyonce

În videoclip, Volodimir Zelenski a făcut o parodie realizată pe ritmurile unei piese celebre care aparține artistei Beyonce. Mai mult decât atât, președintele Ucrainei poartă și un top foarte scurt care îi lasă la vedere abdomentul bine lucrat.

Zelenski și colegii lui actori Yevgeniy Koshevoy, Stepan Kazanin și Alexander Pikalov dansează cu pasiune, folosind mișcări lascive și chiar la acrobații. Parodia est realizată în anul 2014 pe ritmurile celebrei piese „Single Ladies” al celebrei artiste americane.  

https://youtu.be/PKHGp1XPv48

Cine este, de fapt, Volodimir Zelenski

Volodimir Zelenski s-a născut într-o familie de evrei ucraineni pe 25 ianuarie 1978. În copilărie, a trăit pentru patru ani în Mongolia, în Erdenet, când tatăl său, profesor de cibernetică, a lucrat acolo. A absolvit Dreptul, dar nu a profesat niciodată. 

Pasiunea pentru actorie și scenă i s-a manifestat încă de când era mic. În școală obișnuia să joace în diverse spectacole de dans.

La mijlocul anilor 1990, s-a alăturat unui grup de cabaret local care a participat la mai multe competiții. Apoi a fost invitat în echipa de KVN „Zaporijjea-Krivoi Rog-Transit”. 

În 1997 a cofondat echipa „95-îi kvartal” (sau „Kvartal 95”, din rusă „Cartierul 95”). A preluat rolul de căpitan al echipei, el a fost și autorul majorității schițelor prezentate. În anii 1998-2003, echipa a participat în liga superioară a KVN și, de asemenea, a apărut regulat în țările post-sovietice.

Cu doar trei ani înainte să fie votat președintele Ucrainei în 2019, a devenit actorul principal al serialului de televiziune satiric Slujitorul poporului, unde a jucat, în mod paradoxat, rolul unui profesor de istorie care și-a asumat funcția de președinte al Ucrainei, se arată pe pagina lui de wikipedia.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page