Press "Enter" to skip to content

Imagini rare cu Oana Sârbu și băiețelul ei! Aflați la o plimbare vioaie, doi cățeluși le-au ținut companie

Oana Sârbu rămâne una dintre cele mai cochete prezențe feminine din peisajul monden. Fie că vorbim despre showbizz-ul de ieri, când era cu adevărat pe val, fie că vobim despre showbizz-ul de astăzi, în care actrița se bucură de respectul tuturor, bruneta rămâne o prezență prin fața căreia greu treci.

Poate datorită felului diafan de a fi sau poate pentru că a apelat întotdeauna la discreție atunci când a venit vorba despre viața ei, Oana Sârbu s-a păstrat mereu în zona decentă/cinstită/dreaptă a acestui lumi pestrițe.

Zilele trecute, paparazzi CIAO au reușit să surprindă una dintre cele mai intime momente din viața fostei partenere de scenă a lui Ștefan Bănică.

Actrița a ieșit la plimbare cu cei doi căței și cu… cea mai importantă persoană din viața ei. Iată-l, așadar, pe fiul ei Alexandru Stelian, care are deja 11 ani. Băiețelul blond este cel care-i luminează zilele actriței, este prioritatea ei numărul 1, după cum declara chiar ea.

Prioritatea mea în viață e copilul. Dumnezeu mi l-a dat când a trebuit, la 40 de ani. Sunt dedicată lui și sper să fiu o mamă mișto. Am un băiețel care a venit exact în momentul în care mi-am dorit să fiu mamă – nu mai contează pe ce cale. E o lume extraordinară, pe care n-o pot descrie în cuvinte. Sunt atât de bogată de această personalitate a băiețelului meu, de schimbul de replici pe care-l am cu el, de felul cum crește, de lumea pe care o descopăr cu el, de faptul că citesc rafturi întregi de cărți despre cum se cresc copiii… Vreau să aleg tot ce e mai bun pentru el”, povestea Oana Sârbu într-un interviu mai vechi.

Alexandru a venit în viața Oanei Sârbu în timpul relației pe care aceasta a avut-o cu Robert Turcescu. La puțin timp după ce a devenit mamă, relația acesteia cu fostul prezentator TV a luat sfârșit. De atunci, actrița s-a dedicat 100% creșterii celui mic.

Observăm însă că la cei 52 de ani, Oana Sârbu își păstrează strălucirea de pe vremea când își etala nurii pe TV-urile românilor în filmul „Liceenii”. Semn, așdar, că este total împlinită și că prezența unui bărbat în viața ei nu este neapărat o prioritate.

Pe de altă parte, dacă stăm bine să ne gândim, puține au fost ocaziile în care Oana Sârbu „a livrat” știri din zona amoroasă. „Nu am avut relații de o săptămână sau o lună, am avut relații de lungă durată în care am investit foarte mult și-n care m-am dezvoltat ca ființă și ca femeie. N-aș compara relațiile de iubire între ele.“, povestea actrița pentru Revista Tango, acum cîțiva ani. S-a spus despre ea că a avut o situație amoroasă cu Petre Roman, nimic confirmat, însă, oficial. Altfel, se știe despre Oana Sârbu că în anii `90 a fost căsătorită cu Virgil Popescu, compozitorul, și cu Robert Turceascu, omul de televiziune.

Restul iubirilor, dacă au fost sau nu, rămân în mister, același mister care i-a învăluit viața Oanei Sârbu în toți acești peste 30 de ani de când se află în lumina reflectoarelor. Și ca să pună punctul pe „i”, actrița spune scurt: „Alex Stelian este soarele, aurul, minunea, căldura, viața pe pământ pentru mine și pentru cei care-l iubesc. Am un instict matern foarte puternic. Sunt în stare să renunț aproape la TOT pentru el. Fiindcă știu că merită. Stau tot timpul cu el. Am vocație de mamă”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page