Press "Enter" to skip to content

Imagini șocante! Mireasa care apare noaptea într-un oraș din județul Călărași. Oamenii care au filmat sunt îngroziți. VIDEO

Cu siguranță ai mai auzit despre legende cu mirese moarte care bântuie anumite zone ale țării. Ei bine, aceasta este una dintre legendele cele mai reale care au făcut înconjurul lumii

Localnicii din orașul Budești, județul Călărași și-au făcut cruce în momentul în care le-a trecut prin fața ochilor o fantomă pe un câmp. Se spune că o tânără mireasă care a murit în urmă cu mai mulți ani, bântuie orașul pe timp de noapte. 

„Drumul groazei”, așa îl numesc locuitorii orașului Budești. Pe un drum de câmp, plin de ierburi uscate, ar bântui o fantomă înfricoșătoare. Pe acolo, nu se circulă foarte des, însă de-a lungul timpului, curioșii au făcut vizite zonei pentru a se convinge că legenda există.

Un grup de tineri, înspăimântați de fantoma miresei moarte

Într-o noapte, un grup de tineri a decis să viziteze locul groazei. Aceștia au filmat momentul în care mireasa a ieșit din câmp. Clipa în care părea că se îndreaptă către ei i-a îngrozit teribil pe tineri. Aceștia au intrat în panică și au început să urle cât au putut de tare. De asemenea, au avertizat locuitorii orașului să aibă grijă pe unde circulă pe timp de noapte, deoarece legenda miresei moarte care bântuie împrejurimile, chiar există.

Îmbrăcată într-o rochie albă, fantoma apare fix pe mijlocului drumului, acolo unde s-a produs tragedia atunci când a decedat. Se spune că aceasta își face apariția în fiecare noapte la locul cu pricina. Asta pentru că tânăra ar fi murit chiar în ziua nunții și s-ar întoarce la locul în care aceasta și-a găsit sfârșitul.  

@danyel_florin♬ Horror Music – Sound Gallery by Dmitry Taras

Legenda înspăimântătoare a miresei moarte. Ce spun localnicii

Această tragedie nu s-a uitat, mai ales că localnicii discută foarte des despre povestea fantomei. În primă fază, toate acestea se iau în considerare ca fiind fantezii, însă nu au cum să nu te înspăimânte. Mai ales că tinerii care au filmat evenimentul nu sunt singurii care au văzut-o pe aceasta.

 Evident că raționalul multora refuză să accepte această idee. Mulți cred că este doar o minciună. Localnicii au mărturisit de-a lungul timpului că au văzut mireasa cu ochii lor. În plus, ei spun că pe drumul orașului Budești din Călărași nu sunt oameni nebuni, nici puși pe glume. Iar legenda este cunoscută de tot județul. Acum, a devenit virală și pe internet.

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page