Press "Enter" to skip to content

Imaginile care cutremură lumea! Doi soldați, unul rus și unul ucrainean, se îmbrățișează și varsă lacrimi amare! VIDEO

Moment emoționant. Doi soldați din armate diferite se îmbrățișează.

De când Rusia a atacat Ucraina toată lumea este șocată. Nimeni nu se aștepta la un astfel de conflict. Președintele Vladimir Putin încercat să dezbine două țări, care în trecut au făcut parte din URSS, însă nu a reușit în totalitate. Un videoclip emoționant îți va demonstra ca unitatea există, chiar dacă provin din țări diferite.

Conflictul a adus multe pierderi atât umane, cât și de armament sau bani. În lupte au fost trimiși tineri care nu își doreau acest război.

Doi prieteni soldați au emoționat întreaga lumea cu un videoclip postat pe o rețea de socializare. Tinerii sunt îmbrăcați în hainele armatei pe care o reprezintă, Ucraina și Rusia, iar la final, se îmbrățișează. Cei doi vor ajunge să lupte unul împotriva celuilalt. Nu se știe dacă se vor mai întâlni după încheierea războiului.

Populația din Rusia este împotriva războiului dintre ei și țara vecină, Ucraina, astfel că au protestat în fiecare zi pentru încheierea sa, în special în Moscova și St. Petersburg. Cei mai mulți dintre ei au fost luați de către poliție sau jandarmerie și duși la secțiile de poliție. Peste 1.700 de cetățeni au fost arestați doar în prima zi a atacului asupra Ucrainei, pe 24 februarie.

Întrebați în urmă cu câteva săptămâni, rușii au mărturisit că ei nu vor un război, fiindcă ei sunt frați cu populația din Ucraina. În trecut, au făcut parte din URSS și, după destrămare, familiile au ajuns despărțite de o graniță. Mulți au recunoscut că au rude printre ucraineni și vor să fie în siguranță.  

Proteste în toată lumea împotriva războiului

Pare că tot globul s-a unit și toți își doresc încetarea războiului. Peste tot se văd mulțimi de oameni ce strigă oprirea războiului și mesaje împotriva Rusia și a lui Vladimir Putin. Nimeni nu se aștepta ca pe un continent unde domnește pacea, democrația și drepturile suveranității statelor s-ar putea întâmpla una ca asta. Manifestații de pace s-au făcut peste tot și au urmat protestele. În America Latină, protestatarii s-au alăturat încă de vineri în Argentina, Brazilia, Mexic și Peru, scandând „Trăiască Ucraina”.

„Te uiți la oamenii adunați aici și toată lumea se sperie… Am avut pace timp de 80 de ani și dintr-o dată, războiul s-a întors în Europa. ”, a spus un protestatar aflat într-o mulțime de aproape 2.500 de persoane într-o piață din Munchen, Germania.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page