Press "Enter" to skip to content

Imaginile de la priveghiul lui Ion Șmecherul! Unde va fi înmormântat trupul neînsuflețit al ciobanului!

Ion Șmecherul, cel mai îndrăgit cioban de pe YouTube, a murit în urmă cu două zile. Cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova.

Ion Șmecherul a murit miercuri, 1 decembrie, iar cei apropiați îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova. Bărbatul era mai mereu prezent în vlogurile lui Iancu Sterp, iar fanii se amuzau copios pe seama glumelor pe care le făcea.

După moartea sa un detaliu incredibil a fost scos la iveală chiar de către cumnata sa. 

Imagini cutremurătoare de la priveghiul lui Ion Șmecherul! Detaliul incredibil care a ieșit la iveală după moartea ciobanului. Cumnata sa a dezvăluit totul

Ion Șmecherul a devenit cunoscut prin intermediul fraților Sterp, Culiță și Iancu. Cei doi frați l-au ajutat pe tânărul cioban să-și construiască o casă.

Ion a devenit viral pe YouTub ca urmare a videoclipurilor amuzante pe care le posta de la locul de muncă. El a strâns o comunitate uimitoare, care îl îndrăgea pentru sinceritatea lui.

Pe numele lui adevărat Ion Mocan, avea 34 de ani. Consumul excesiv de alcool i-a adus sfârșitul. Cumnata sa a fost cea care a povestit ultimele momente din viața ciobanului.

Aceasta a povestit că Ion se afla în curtea casei când a cazut de pe scaun, fiind deja beat.

Femeia a chemat imeditat ajutoare, însă nu s-a gândit că se va ajuge la o asemenea tragedie. Oamenii din sat l-au ajutat pe Ion Șmecherul să se deplaseze până în casă pe pat, acolo unde l-au lăsat câteva ore, fiind obișnuiți cu astfel de situații din partea lui.După câteva ore, cumnata lui a revenit acasă și și-a dat seama că ciobanul este nemișcat.

Aceasta a încercat să-l trezească, i-a dat câteva palme, l-a stropit cu apă, însă nicio mișcare. Atunci cumnata lui Ion Șmecherul a realizat că bărbatul a murit și a anunțat rudele.

@culita_sterp_official

Dumnezeu să-l ierte! #ionsmecherul

♬ original sound – Culiţa Sterp

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page