Press "Enter" to skip to content

ÎNCĂ UN EXPERIMENT EȘUAT. O TÂNĂRĂ DIN BOTOȘANI A AJUNS PE PATUL DE OPERAȚIE, DUPĂ CE S-A ”JUCAT” CU UN TUB DE SPRAY

O tânără de doar 18 ani din Botoșani a ajuns pe masa de operație, după ce și-a introdus un tub de spray în vagin. Pulverizatorul i-a rămas blocat, iar fata acuza dureri groaznice de abdomen.

Multe persoane ajung la urgențe, după ce încearcă diferite metode de a se distra singuri sau alături de parteneri. De data aceasta, o fată, în vârstă de 18 ani, din Botoșani, s-a deplasat la spital, după ce a avut un experiment sexual eșuat.

Tânără operată de urgență, după ce i-a rămas un pulverizator blocat în vagin

Tânăra şi-a introdus un deodorant cu pulverizator în vagin. Acesta s-a blocat, iar capacul a rămas înăuntru. Tubul de spray avea un capac mic cu un arc. Având în vedere ca recipientul a fost introdus cu partea mobila în vagin, aceasta a rămas blocată în interior. După ce a văzut că experimentul sexual a fost un adevărat fiasco, s-a speriat şi nu a spus nimănui întâmplarea.

Medicii botoşăneni au fost nevoiţi să o opereze de urgenţă, altfel fiindu-i scoasă bucata mobilă a deodorantului care se infectase şi se formase un chist în jurul ei.

”Pacienta a fost examinată imagistic, fiind iniţial suspectată o tumoră în zona vaginală. La examen s-a confirmat prezenţa unei formaţiuni pseudotumorale. În realitate era vorba despre un corp străin, în jurul căruia s-a format un granulom. A fost programată pentru operaţie, fiind ulterior înlăturat obiectul străin, care cauza o stare de infecție ce se putea agrava foarte mult”, a precizat un asistent din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

O femeie de 55 de ani a decedat, în urma unui experiment sexual

La finalul anului 2020, o femeie de 55 de ani a murit, după ce un ieșean, iubitul ei, i-a introdus în vagin un tub de spray cu fixativ. Obiectul i-a produs răni grave care i-au declanșat femeii o hemoragie internă.

Bărbatul, Dumitru Timuș, a fost acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi şi trimis în judecată pentru omor. Suspectul a fost iniţial pus sub control judiciar, iar mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page