Press "Enter" to skip to content

Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a mers să facă parastasul și a rămas mută de uimire: „Cineva lăsase”

Oana Roman a mers astăzi la mormântul Mioarei Roman, mama sa care s-a stins din viață pe 23 februarie, la 83 de ani. De la Cimitirul Reînvierea vedeta a arătat și o poză care i-a provocat imediat emoție vedetei.

Pe 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la azilul unde era îngrijită de mai mulți ani de zile. Pe 26 februarie, la Cimitirul Reînvierea, fiicele ei, Catinca și Oana, au condus-o pe ultimul drum alături de mai mulți membri ai familiei, de prieteni și apropiați. Înmormântarea a fost una de lux, Mioara Roman a avut un sicriu alb, îmbrăcată fiind într-o rochie neagră și perle la gât, coroanele au fost cu flori albe, iar coliva a fost decorată cu foițe de aur de 24 de karate. „A fost înmormântată ca o regină”, au spus cei prezenți la funeralii.

Mioara Roman e înmormântată la Cimitirul Reînvierea Astăzi, la nouă zile de la înmormântare, Oana Roman i-a făcut parastas Mioarei Roman. Vedeta a mers și la mormântul mamei sale, unde a fost surprinsă de ce a găsit. În dreptul unei poze postate pe Instagram, ea a scris: „Azi am făcut parastasul de 9 zile pentru mama și m-am dus la cimitir. Cineva lăsase un mărțișor pentru mama”, a transmis Oana Roman, care o poza crucea de la mormântul mamei sale.

În continuare, pe mormânt, sunt așezate o mulțime de coroane de flori de la înmormântare. În poza Oanei Roman se văd coroanele cu flori albe, dar și unele cu trandafiri roșii. Dezvăluirile făcute azi de vedetă vin după ce ieri, Oana Roman a vorbit cu durere despre moartea mamei sale. „Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn” Fiica lui Petre Roman și a Mioarei Roman a mărturisit ieri că mama ei s-a stins din viață în somn, așa cum și-a dorit. De asemenea, vedeta a precizat că aceasta a avut parte de cele mai bune îngrijiri la centrul de recuperare în care a stat în ultimii ani. Oana Roman nu a vrut să comenteze răutățile apărute în ultimele zile și a preferat să ignore cuvintele urâte.

„Mama a plecat în liniște, mama a plecat liniștită, așa cum și-a dorit, în somn și mama a fost petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat și așa cum trebuia și mă bucur că am reușit să fac asta pentru ea. Am refuzat să vorbesc și să comentez orice și o voi face în continuare. Eu cred că nu e creștinește să-i judecăm pe alții, nu e creștinește să tragem concluzii despre lucruri pe care nu le cunoaștem, nu e creștinește să acuzăm, să comentăm, să bârfim atunci când nu știm despre ce e vorba și când nu am fost acolo, în necunoștință de cauză totală, așa că eu consider că judecata celorlalți pe mine nu mă privește”, a transmis Oana Roman pe Instagram.

„Mă mândresc că a fost mama mea și că am putut să-i ofer până în ultima secundă tot ce a fost mai bun” Cu lacrimi în ochi, Oana Roman a vorbit cu multă emoție despre mama ei. Mioara Roman s-a stins din viață pe 23 februarie la vârsta de 83 de ani, după ce problemele de sănătate se agravaseră în ultima perioadă. „Mama a fost, și este și va rămâne un om absolut fabulos, un om care a lăsat în urmă o moștenire umană, intelectuală, sufletească, probabil unică. Asta e ceea ce rămâne în urma ei, asta e ceea ce va dăinui peste timp despre ea și a fost probabil una dintre cele mai respectate, apreciate, iubite și distinse femei din această țară și mă mândresc că a fost mama mea și că am putut să-i ofer până în ultima secundă tot ce a fost mai bun. Mama a meritat și a primit tot ce a fost mai bun.

A fost iubită foarte mult, îngrijită astfel încât să i se prelungească viața atât de mult cât s-a putut și a fost privegheată și petrecută pe ultimul drum așa cum a meritat, în decență, în frumos, în iubire, într-un mod impecabil și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat puterea să pot face asta pentru ea până în ultima secundă. Închei aici și promit că o să mai revin. Mulțumesc mult tuturor”, a încheiat Oana Roman.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page