Press "Enter" to skip to content

Ingredientul de pus în apa fierului de călcat. Hainele vor avea un parfum special

Cine nu-și dorește să aibă mereu haine frumos parfumate și delicate? Ei bine, pentru a face acest lucru ai nevoie de un singur ingredient, care este extrem de benefic și nu este deloc scump. Acest ingredient trebuie pus în apa fierului de călcat, iar hainele tale vor avea un parfum cu adevărat special. Iată despre ce este vorba, dar și ce trebuie să faci mai exact!

  • Ce ingredient să pui în apa fierului de călcat
  • Hainele tale vor avea un parfum special

Hainele tale nu au un miros tocmai plăcut atunci când le scoți de la mașina de spălat și se usucă, iar tu îți dorești ca ele să aibă un parfum special? Ei bine, pentru această problemă îți vom oferi un truc. Ce ingredient trebuie să pui în apa fierului de călcat.

Ce ingredient să pui în apa fierului de călcat. Hainele vor avea un parfum special

Ingredientul pe care trebuie să-l pui în apa fierului de călcat, pentru ca hainele tale să aibă un parfum special este apa de trandafiri. În două pahare de apă distilată este recomandat să pui un singur capac de apă de trandafiri.

Ei bine, în fierul de călcat se toarnă doar două picături de apă de trandafiri, pentru că acestea vor fi sufieciente ca hainele tale să prindă un miros special, dar și să fie delicate. Acest ingredient va fi foarte util de fiecare dată.

O greșeală frecventă îți strică fierul de călcat

De asemenea, multe gospodine se întreabă de ce fierul lor de călcat se strică prea repede. Fierul tău se strică din cauza faptului că pe talpa lui rămân urme de arsură, iar acestea nu sunt curățate corespunzător..

Pe lângă faptul că poți distruge aspectul și eficiența care se află pe talpa fierului de călcat prin eventualele zgârieturi și arsuri, aparatul tău se poate strica. Nu contează dacă este nou sau vechi, căci fierul de călcat trebuie curățat corespunzător.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page