Press "Enter" to skip to content

Ingredientul pe care trebuie să îl pui lângă bradul de Crăciun, dacă vrei ca pisica ta să stea departe de el. Un truc util și eficient în perioada sărbătorilor

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar vedeta din casele tuturor este bradul de Crăciun. Însă, acesta este o responsabilitate foarte mare pentru cei care au pisici, deoarece sunt tentate des să îl distrugă. Iată un truc util și eficient, care te va ajuta să rezolvi această problemă. Un condiment le ține departe de brad.

  • Ce trebuie să pui lângă brad ca pisicile tale să nu se apropie
  • Condimentul care le ține departe

Bradul de Crăciun este una dintre cele mai mari atracții ale pisicilor, iar cei care le au în casa știu cât de dificil este să le țină departe de el. Majoritatea pisicior sar pe brad și îl răstoarnă, fiind atrase mai ales de globuri. Ei bine, soluția nu este să ii bradul departe de pisici, ci pe ele departe de el. Iată cum.

Ingredientul pe care trebuie să îl pui lângă bradul de Crăciun, dacă vrei ca pisica ta să stea departe de el

După cum știm cu toții, psicile sunt foarte sensibile când vine vorba despre arome și mirosuri puternice, motiv pentru care nici măcar nu se apropie de ele atunci când le simt.

Așadar, unul dintre condimentele care le fac rău pisicilor este piperul. Mirosul puternic nu este deloc pe placul lor.

Din acest motiv, tot ce trebuie să faci este să pui piper aproape de brad, astfel încât mirosul să le țină departe de el.

O altă modalitate ar fi să pui pudră de piper pe brad, în cazul în care este în exterior, căci în caz contrar, întreaga cameră va mirosi a piper. În acest mod, pisicile tale nu se vor mai apropia de el.

Alte obiecte care le țin departe de brazi

Un alt obiect pe care poți să îl folosești dacă vrei să te asiguri că pisicile tale nu se vor apropia de brad este folia de aluminiul. Culoarea și sunetul nu sunt deloc pe placul pisicilor, motiv pentru care vor pleca imediat de lângă brad.

În cazul în care vrei să ții departe pisicile de brad și vrei să și ai parte de o aromă spectaculoasă, poți să îl stropești cu ulei de portocală. Acest miros le va împiedica să mai sară pe bradul de Crăciun, iar casa ta va mirosi a sărbători de iarnă.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page