Press "Enter" to skip to content

Interpreta Biatrice Duca cere să se facă dreptate, după ce soțul ei a fost ucis de șoferița beată din Iași: „Să plătească ani grei de închisoare”

Accidentul cu patru morți din Iași a șocat pe toată lumea, mai ales pentru că Adina Iuliana Ghervase s-a urcat la volan, după ce a consumat bătuturi alcoolice. Interpreta Biatrice Duca este devastată de durere și cere să se facă dreptate, după ce soțul ei a fost ucis de șoferița beată. Ce a mărturisit artista despre tragedie.

  • Interpreta Biatrice Duca vrea să se facă dreptate, după moartea soțului ei
  • Ce a mărturisit artista

Adina Iuliana Ghervase a provocat o adevărată tragedie în Iași, după ce s-a urcat beată la volan. Femeia a ucis patru persoane joi noaptea, iar familile decedaților sunt în doliu. Interpreta Biatrice Duca și-a pierdut soțul, pe Ciprian, în accident. Ce a mărturisit artista, dar și cum vrea să se facă dreptate.

Interpreta Biatrice Duca cere să se facă dreptate, după ce soțul ei a fost ucis de șoferița beată din Iași

Biatrice Duca susține că femeia de 39 de ani care a provocat tragedia trebuie să plătească cu ani grei de închisoare, mai ales pentru că s-a urcat la volan după ce băuse alcool, iar patru persoane și-au găsit sfârșitul din cauza ei. Cu atât mai mult, artista a dezvăluit că scopul ei principal este să vadă că Adina Iuliana Ghervase va fi pedepsită.

„În momentul în care am auzit că şi-a angajat un avocat renumit şi speră să fie salvată, că stătea pe terasă … Am zis că vreau să-i transmit public, pe toate canalele media, că pe lângă scopul meu în viaţă de a-mi creşte copilul în continuare, aşa cum trebuie, următorul meu scop va fi ca această femeie să plătească ani grei de închisoare. N-o să mă las. Ea-şi pune un avocat, eu o să-mi pun zece. Şi ea va plăti cu siguranţă”, a mărturisit soția inginerului mort în accidentul din Iași, potrivit Observatornews.ro

Șoferița a fost arestată

Adina Iuliana Ghervase a fost arestată de oamenii legii pentru 30 de zile. În cursul zilei de ieri, femeia a fost găsită de polițiști la cumpărături și reținută pentru 24 de ore. Familiile sunt devastate de durere din cauza pierderilor suferite.

„Nu ştiu dacă-i pasă, nu cred că-i pasă. Nu cred că înţelege nici în momentul de faţă ce tragedie a provocat. Cel mai bun om din lume …”, adăugat aceasta.

Momentan, oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, iar Adina Iuliana Ghervase își va afla pedeapsa.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page