Press "Enter" to skip to content

Ionuț Dolănescu a ținut să se afle de la el, după 14 ani de căsnicie cu Doinița: „Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!”

Ionuț Dolănescu are un mariaj fericit alături de soția lui Doinița. Artistul este extrem de îndrăgostit și are doar cuvinte de laudă pentru femeia alături de care își petrece zilele.

De curând, cântărețul a făcut o mărturisire neașteptată despre mariajul lui.

Ce spune Ionuț Dolănescu despre soția lui Doinița
Fiul regretatului interpret de muzică populară, Ion Dolănescu, spune că a știut din prima clipă că Doinița este femeie lângă care își va dori să îmbătrânească.

„Mi-a dat Dumnezeu lângă mine un om, o jumătate excepțională și mulțumesc providenței în fiecare zi pentru asta. Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii și aproape că nu ne-am certat niciodată. Vă vine să credeți? Nu exagerez și nu vă mint!

Doinița este o femeie atât de caldă și de înțeleaptă, care știe să mă înțeleagă și să mă tempereze. Câteodată îi mai spun mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai certăm și noi!” Ea zâmbește larg și mă îmbrățișează”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Formula AS.

Doinița este și o gospodină desăvârștiă
Ionuț Dolănescu a mai spus despre soția lui că este o adevărată gospodină și o familistă convinsă.

„Este o veritabilă gospodină și o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găsești pe cineva cu care să te înțelegi și tocmai de aceea o respect și o iubesc enorm. Doiniţa este liniștea, fericirea și viața mea.

Fără ea, nu cred că reușeam să mă mențin pe poziție. Suntem foarte fericiți împreună și cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a mai spus artistul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page