Press "Enter" to skip to content

Irina Fodor, la un pas de a fi răpită la ”America Express”: ”Ne-au ținut acolo, au chemat federalii”

Irina Fodor a trecut prin momente grele în perioada în care a filmat pentru „America Express”. Adevărul a ieșit la iveală abia acum, iar Răzvan, soțul ei, va avea un șoc în momentul în care va afla. Iată ce sfârșit tragic ar fi putut să aibă prezentatoarea Tv.

Chiar dacă a avut parte de o experiență frumoasă, alături de concurenții care au acceptat provocarea de a merge pe ”Drumul Aurului”, Irina Fodor a întâmpinat o problemă căreia mulți nu i-ar putea face față. Prezentatoarea Tv a fost pe cale să fie răpită de un individ care se ocupa de trafic de persoane.

Irina Fodor, clipe terifiante în timpul filmărilor pentru ”America Express”

În cel mai recent podcast al lui Mihai Morar au fost invitați Mona Segall și Robert Lionte, producătorii show-ului de la Antena 1, care au făcut o serie de declarații incredibile despre ceea ce s-a întâmplat într-un orășel din Mexic. Se pare că în timp ce se îndreptau către următoarea locație, Irina și celelalte fete aflate în producție au fost fotografiate pe ascuns de o persoană suspectă.

În mașină cu Irina se afla în permanență un bărbat înarmat și mereu pregătit pentru orice fel de intervenție. La un moment dat, bodyguardul a sesizat că fetelor din producție li se făceau fotografii pe ascuns, așa că a luat o decizie radicală.

„Eu am ajuns cu Irina înainte, așteptam concurenții și în mașina Irinei era cineva de la securitate, înarmat, și acea persoană, acel bodyguard al Irinei ne-a spus: ‘În momentul ăsta intrați în curtea asta și nu vă mai mișcați de aici!’.

Și ne-au băgat într-o curte și nu ne-au mai lăsat să ne mișcăm de acolo, pentru că el văzuse pe cineva care făcea poze fetelor din echipă și Irinei pe ascuns și a spus că e zona din care se răpesc cele mai multe fete pentru că era la 25 de km la granița cu un alt stat, foarte periculos, unde poliția era coruptă și nu existau federali și acolo fug”, a explicat Mona Segall.

Cum s-a sfârșit totul

Imediat după ce au intrat în curtea respectivă, toată echipa de producție a beneficiat de paza necesară pentru a putea fi în siguranță. Locul a fost împânzit de agenți federali, care s-au asigurat că nimeni nu pățește nimic, mai ales că locul era cunoscut pentru răpirile în masă.

„Ajung acolo (n.r. – în statul respectiv) și nu mai ai ce să le faci. Erau copaci în care erau atârnate toate pozele celor dispăruți. Ne-au ținut acolo, au chemat federalii, toată zona s-a umplut de federali și pe urmă am putut ieși când au venit concurenții, dar erau mașini cu mitraliere care mergeau în jurul nostru”, a povestit producătoarea America Express.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page