Press "Enter" to skip to content

Irinel Columbeanu a ajuns la căminul de bătrâni. Ion Cassian, directorul azilului: „A făcut 2 AVC-uri”

Irinel Columbeanu a ajuns la un cămin de bătrâni din Ghermănești, unde este internat de o săptămână. Ion Cassian, directorul azilului, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre starea de sănătate a fostului afacerist.

Irinel Columbeanu are doar 66 de ani, însă starea lui de sănătate se pare că s-a înrăutățit suficient de mult, încât să aibă nevoie de îngrijiri permanente. El se află internat de o săptămână la acest cămin din Ghemănești, unde și-a trăit ultimele clipe de viață și tatăl său.

Irinel Columbeanu și-a pierdut averea, a ajuns falit, iar palatul de la Izvorani, unde a trăit cu Monica Gabor controversata poveste de dragoste, a ajuns acum o ruină. Fostul o de afaceri a ajuns să trăiască de pe o zi pe alta, într-o garsonieră modestă din cartierul Colentina.

Starea lui de sănătate s-a deteriorat constant, după ce a suferit două accidente vasculare cerebrale (AVC-uri). Fiica lui, Irina a plecat în Statele Unite ale Americii împreună cu mama ei, astfel că Irinel a rămas acum singur, la bătrânețe. Fără bani și bolnav, cea mai bună soluție a fost internarea la un azil.

Același azil unde a trăit și tatăl său la finalul vieții

Azilul din Ghermănești, acolo unde a murit și tatăl său în urmă cu șapte ani, este același unde și-a petrecut ș Zina Dumitrescu ultimii ani din viață.

Ion Cassian a vorbit despre starea de sănătate a fostului om de afaceri, Irinel Columbeanu. El spune că este cazat în regim single, într-o cameră la etaj și că are parte de toate îngrijirile necesare.

Irinel Columbeanu a avut o avere impresionantă, un palat imens la Izvorani și s-a căsătorit, în 2006, cu Monica Gabor, o fată de 18 ani, iar el avea 49 de ani. Căsnicia lor a durat doar cinci ani, după care s-a produs inevitabil divorțul. Viața lui Irinel a luat-o pe pantă în jos de atunci, iar averea lui s-a făcut scrum, la fel ca si palatul de la Izvorani.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page