Press "Enter" to skip to content

Irinel Columbeanu confirmă că Monica Gabor și Mr. Pink sunt soț și soție. Cum a dat-o de gol pe Moni

Irinel Columbeanu a dezvăluit că fosta soție, Monica Gabor, și Mr. Pink sunt căsătoriți cu acte în regulă de mai mult timp.

Irinel Columbeanu a dezvăluit statutul marital al fostei sale soții, Monica Gabor, cu omul de afaceri chinez, Mr. Pink.

Potrivit Fanatik, Irinel Columbeanu a confirmat, pentru prima dată că fosta soție s-a căsătorit în urmă cu mai mulți ani chiar, și nu recent.

Irinel Columbeanu nu a precizat momentul exact al căsătoriei Monicăi Gabor cu Mr.Pink, dar l-a confirmat din greșeală

Se pare că mariajul a avut loc atunci când fiica lor, Irina, s-a mutat în America, la mama ei.

Acest lucru s-a întâmplat atunci când Irinel, la insistențele Monicăi și ale lui Mr. Pink, a renunțat la custodia Irinei pentru ca aceasta să se poată muta alături de mama ei.

Fostul milionar de la Izvorani a precizat acest lucru în timp ce povestea despre modul în care a acceptat mutarea Irinei în America, în urmă cu patru ani.

A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei, a spus Irinel Columbeanu, potrivit sursei menționată.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară, a continuat Irinel Columbeanu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page