Press "Enter" to skip to content

Irinel Columbeanu s-a cuplat cu Anna Lesko în 1996. Basarabeanca avea doar 17 ani atunci. Iar el, 38 de ani. Au fost împreună până în 2004, când Iri a cunocut-o pe Monica Gabor. Iar acum, la 17 ani de la despărțire, Columbeanu a recunoscut ce s-a întâmplat, de fapt. Ce i-a făcut Anna după despărțire

Fost „crai”, în jurul lui Irinel Columbeanu au „roit” numeroase doamne și domnișoare.

Iar, de-a lungul timpului, fostul milionar a avut câteva relații notabile care s-au menținut pe primele pagini ale ziarelor. O legătură amoroasă a fost cu artista Anna Lesko. Iar, după separare, în fosta vilă din Izvorani i-au rămas câteva obiecte valoroase, mai ales din punct de vedere sentimental.

Fostul milionar a avut, într-adevăr, o viață controversată și, nu de puține ori, numele lui a ajuns pe primele pagini ale publicațiilor din țară. Fie că a fost vorba despre viața amoroasă, fie că a fost vorba despre modul în care a și-a pierdut averea, în urmă cu câțiva ani, acesta s-a aflat în atenția publicului. Acum, în vârstă de 64 de ani, fostul partener de viață al Monicăi Gabor lansează pe piață cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”. Chiar, recent, CANCAN.RO v-a dezvăluit pasaje nepublicate din cartea afaceristului Irinel Columbeanu.

Adevărul despre relația dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko
Talentată și dorită de mulți bărbați, Anna Lesko are și o altă pasiune, pe lângă muzică și gastronomie. Încă din adolescență, cântăreața s-a îndreptat și spre pictură! Artista și Irinel Columbeanu s-au cunoscut în anul 1996, în urma unei vizite pe care Anna Lesko o făcuse în România. Apoi, în anul 2004, s-au separat. Totuși, aceasta i-a făcut cadou un tablou de suflet, pictat chiar de ea, care s-a aflat în palatul lui Irinel de la Izvorani. Din păcate, însă, tabloul a ars în urma incendiului din 2020.

În cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”, Irinel Columbeanu mărturisea: ”Mi-a luat foc tot odată cu casa. Mi-au luat foc și amintirile. A luat foc și tabloul Annei Lesko. Sunt niște coincidențe la mijloc. Eu cred în coincidențe. Primul ei cântec se numea «Ard în flăcări»! Și așa a și fost!”.

În urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanu a avut un declin din punct de vedere financiar. Dacă acum opt ani, avea o avere estimată la 70 de milioane de euro, acum, însă… ar fi falit. În prezent, bărbatul locuiește într-un apartament în zona Colentina, în chirie.

Irinel Columbeanu a început să își scrie cartea pe 5 ianuarie, anul acesta. Fostul milionar promite că ”vor fi secrete în cărți”. Primul roman se lansează săptămâna viitoare, pe 15 decembrie.

„Am început să scriu cartea pe 5 ianuarie anul acesta. Primul volum a fost al jinduielii, a doua carte e cea a abundenței. Vor fi secrete în cărți. Atunci când scriam parcă ieșea textul singur din pix. Am vrut să mă pun în pantofii cititorului. A fost mult material, de aceea am secționat cartea în trei. Multe chestii se leagă de la sine. Toate trei volumele sunt interesante. Nu mi-e dor de viața opulentă. Mă simt mai bine acum decât atunci”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page