Press "Enter" to skip to content

Îţi mai aduci aminte de Bobby din serialul Dallas? Făcea furori în anii ’90, în România. Nu îl mai recunoşti acum

Serialul „Dallas“ a fost unul dintre cele mai iubite producții tv, în urmă cu mai bine de 40 de ani. Printre cei mai îndrăgiți actori din serial se număra și Patrick Duffy, cel care l-a interpretat pe îndrăgitul Bobby Ewing. Actorul făcea furori la vremea respectivă, însă acum a ajuns de nerecunoscut. Cum arată Bobby din serialul Dallas la vârsta de 74 de ani?

Cine își mai aduce aminte de Bobby din serialul Dallas

Serialul „Dallas“ a fost unul dintre cele mai iubite din toată lumea. În urmă cu mai bine de 40 de ani, serialul era popular pe tot globul, iar actorii au reușit să-i cucerească pe telespectatori. Unul dintre cei mai urmărite personaje era Bobby, interpretat de actorul Patrick Duffy. Pe vremea când era tinerel, multe doamne și domnișoare suspinau după el.

Anii au trecut, iar actorul de origine americană pare acum de nerecunoscut. Patrick Duff are 74 de ani, dar mulți abia dacă știu cum mai arată. Bobby din Dallas a îmbătrânit semnificativ, dar și-a păstrat carisma care l-a făcut celebru în serial.

Cum arată acum la 74 de ani

Dacă în trecut, toată lumea îi făcea complimente, acum mulți s-au speriat pentru felul în care arată. În 2017, actorul și-a pierdut soția, pe balerina Carlyn Rosser, iar moartea ei l-a dărâmat!

Cei doi au fost căsătoriți din anul 1974, iar în 2017, femeia a decedat din cauza cancerului. După moartea soției sale, starul renumit din Dallas și-a cumpărat un bar, pentru a avea o preocupare.

S-a retras din lumina reflectoarelor și s-a axat pe afacerea familiei din Broadwater, Hollywood. Patrick Duff se ocupă de bar împreună cu fiul său, Padraic Duffy, si soția lui, Emily Kosloski.

„Am construit un bar care va deveni un loc sigur in care iubitorii de teatru live din LA, fie ca sunt actori, producatori, dramaturgi sau entuziasti, se pot aduna pentru a crea, pentru a-si repeta replicile, pentru a se relaxa dupa un spectacol sau pentru a se simti confortabil alaturi de oameni cu aceeasi gandire.”, spunea el în urmă cu ceva timp.

Sue Ellen din Dallas a împlinit 83 de ani

Printre cele mai îndrăgiți actori din Dallas se numără Linda Gray, care acum are 83 de ani. Deși are o vârstă înaintată, ea este foarte activă în mediul online, unde o mulțime de fani o urmăresc. În prezent, Linda Gray, actrița care i-a dat naștere lui Sue Ellen Ewing, duce o viață discretă în suburbia din California, în Valencia, unde deține o fermă.

„Să fim sinceri, acolo, în vremurile acelea, femeile erau marginalizate, desconsiderate, nicidecum un factor de decizie, ci doar unul de decor. Serialul Dallas era unul șovinist, sinceră să fiu. Producătorii, scriitorii, aveau cîteva femei scriitori, dar erau acolo doar de decor.

Dar lumea se schimbă…și eu am putut vedea această schimbare. Femeile se ridicau și deveneau foarte vocale în ceea ce privește modul în care erau tratate, salariile pe care le primeau și numărul femeilor care se ridicau în apărarea lor a crescut tot mai mult”, dezvăluia Linda Gray.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page