Press "Enter" to skip to content

Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă. Apariţie de zile mari a partenerei lui Salman Khan: „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”

Iulia Vântur a postat în mediul online o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Mulţi dintre fanii vedetei au crezut că aceasta a făcut în sfârşit marele pas alăturid e Salman Khan, starul de la Bolywood cu care se iubeşte de mai mulţi ani.

Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă. „Părinții mei au înţeles că e important să fiu fericită!”. Vedeta a apărut în rochie de mireasă, iar fanii s-au bucurat enorm, crezând că în sfârşit s-a căsătorit cu bărbatul care o face fericită de atâţia ani. Bucuria acestora nu a durat foarte mult şi asta pentru că nu a fost vorba despre o nuntă, ci despre o şedinţă fotă spectaculoasă.

Iulia Vântur a strălucit în rochia de mireasă

„La mulți ani, dragilor! La mulți ani vouă, celor ce purtați numele Sf. Ioan! Să fiți sănătoși, inspirați în tot ce faceți și să trăiți momente memorabile, care să vă umple sufletul de bucurie”, a scris Iulia Vântur în dreptul imaginii postate.

Iulia Vântur a declarat recent că nu se grăbeşte să facă acest pas, dar în viitor, atât ea, cât şi partenerul ei îşi doresc să fie părinţi. „Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine”, a dezvăluit Iulia Vântur, pentru Viva!.

„Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a mai spus Iulia Vântur.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page