Press "Enter" to skip to content

JADOR, ACUZAȚII GRAVE DE ARANJAMENTE LA SURVIVOR ALL STARS DE LA PRO TV: „PĂI NOI SUNTEM PROȘTI?!”

Jador a făcut va face o serie de acuzații grave de aranjamente la Survivor All Stars, emisiunea care rulează la Pro TV, în episodul care va putea fi văzut diseară de telespectatori. Artistul și-a îndreptat acuzațiile către Jorge. Vezi mai jos despre ce este vorba.

Jador și Jorge au revenit în centrul atenției, la Survivor All Stars. În noul episod care va rula la televizor, telespectatorii vor putea urmări o secvență în care artistul îi va aduce o serie de acuzații grave fostului lui coleg din echipa Faimoșilor. Spiritele se încing, din nou, în emisiunea de la Pro TV!

Episodul cu numărul 20 al Survivor All Stars, care va fi difuzat în această seară (miercuri) la Pro TV, a generat un scandal de-a dreptul monstruos. După ce a Faimoșii au pierdut o nouă probă de imunitate, Jador a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Jorge. Vizibil supărat, artistul va face acuzații legate de modul în care Jorge alege să își „joace cartea” în competiția din Republica Dominicană.

Jador: „Păi noi suntem proști?!”

Mai exact, manelistul susține că fostului lui coleg din tabăra roșie (Faimoși), actualmente la albaștri (Războinici), își aranjează accidentările, dându-se lovit pentru a nu primi acceptul medicului de a participa la probele de imunitate. Acest aspect l-a înfuriat pe Jador, iar artistul nu a mai ținut cont de camerele de filmat din jur. Cântărețul a relatat ceea ce Jorge mărturisise la un moment dat, amintind că o strategie similară a făcut și pe timpul când el făcea parte din echipa Faimoșilor. Jador susține că „schema” a făcut-o din nou, doar că în tabăra Războinicilor.

„Păi noi suntem proști?! Schemele astea le-a făcut și cu noi: ‘Eu trag în jos echipa, eu azi nu joc’. De ce?! Pentru că este joc de imunitate și, dacă pierd Războinicii, îl votează pe Jorge, nu?! A făcut strategia asta și când era în echipa noastră, ca să nu joace el și ca să câștigăm jocul de imunitate. Schema asta a făcut-o și azi, cu Războinicii”, a spus Jador.

Recent, Jorge a ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale. Medicii l-au anunțat că artistul va avea nevoie de suport medical pentru o perioadă îndelungată. Motiv pentru care Jorge ar urma să fie eliminat de la Survivor.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a declarat artistul în consiliul de eliminare.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page