Press "Enter" to skip to content

Jador se retrage din muzică din motive de sănătate

Cunoscutul artist Jador a stârnit neliniștea fanilor și a publicului larg atunci când a declarat că își dorește să experimenteze diferite situații de viață, inclusiv moartea clinică. Într-un vlog realizat de Marius Cătălin, “La o tură”, Jador a făcut o serie de afirmații care au surprins și au dus la speculații cu privire la sănătatea sa. Artistul a anunțat de curând că se retrage din lumea muzicală, ceea ce a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la starea sa de sănătate.

 Jador, între moartea clinică și retragerea din activitatea muzicală

În vlogul menționat, Jador și-a exprimat dorința de a experimenta viața în diferite ipostaze, de la cea de cerșetor până la cea de rege sau parlamentar. În plus, artistul a dezvăluit că și-ar dori să fie în comă pentru un an sau să experimenteze starea de moarte clinică pentru a vedea ce se întâmplă după. Aceste afirmații au stârnit îngrijorarea și curiozitatea fanilor, dar și a publicului larg, mai ales că Jador a anunțat recent că se retrage din activitatea muzicală.

Întrucât multe speculații s-au făcut pe marginea sănătății sale, artistul a făcut și o serie de precizări. Jador a negat că ar avea cancer de colon, așa cum s-a vehiculat în presă, dar a recunoscut că are probleme de sănătate. Mai mult decât atât, el a anunțat că se va supune unei intervenții chirurgicale și că se va retrage din lumea muzicală începând cu luna decembrie.

  – Jador, de la golan la artist cumințit

În vlogul menționat, Jador a recunoscut că a fost golan o perioadă de timp, dar că s-a cumințit recent. El a declarat că poate această situație este un test pentru el și că își dorește să îl treacă cu bine. Artistul a făcut o serie de referiri la religie și la relația sa cu Dumnezeu, exprimându-și speranța că nu este pregătit să îl întâlnească acum.

Jador a declarat că se simte ciudat și că nu dorește să vorbească prea mult despre retragerea sa din activitatea muzicală. Cu toate acestea, el a anunțat că mai are câteva piese de scos și câteva filmări pentru videoclipuri înainte de a se retrage definitiv.

Jador a stârnit controverse și speculații prin afirmațiile făcute în vlogul realizat de Marius Cătălin, “La o tură”. Artistul și-a exprimat dorința de a experimenta diferite situații de viață și a anunțat că se va retrage din activitatea muzicală din luna decembrie. Deși a recunoscut probleme de sănătate, Jador a negat că ar avea cancer de colon și a declarat că este operabil. Fanii și publicul larg își așteaptă cu nerăbdare noile piese și videoclipuri ale artistului înainte de a se retrage definitiv.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page