Press "Enter" to skip to content

Jurnalistul Daniel Dimache a murit subit la 54 de ani

Daniel Dimache a fost un jurnalist cu o experiență vastă de peste 20 de ani în domeniul presei scrise, televiziune și online.

Daniel Dimache, directorul publicației Gazeta de Prahova, s-a stins din viață. gazeta dConform informațiilor disponibile pe pagina sa de LinkedIn, Daniel Dimache a absolvit Liceul Ion Luca Caragiale din Ploiești în anul 1988 și și-a continuat studiile la Institutul Politehnic din București.

Și-a făcut debutul oficial în presă în anul 1998, începându-și cariera ca redactor la cotidianul Prahova, unde fusese corespondent pentru câțiva ani și unde a rămas până în mai 2006.

A deținut poziții precum director de programe și realizator de emisiuni la posturi de televiziune precum Alpha TV și Valea Prahovei TV, fiind de asemenea moderator de emisiuni la Ploiești TV. Din anul 2009 și până în prezent, a îndeplinit funcția de director al publicației Gazeta de Prahova.

Jurnalistul Daniel Dimache a încetat din viață la vârsta de 54 de ani, în urma unui infarct.

„Drum lin printre stele, Daniel Dimache! Ne-a părăsit un jurnalist de valoare. Tânăr, sănătos tun, a făcut infarct, completând lista morților subite inexplicabile pentru autorități”, a scris pe Facebook jurnalista Claudia Marcu.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page