Press "Enter" to skip to content

Kamara, dat afară de la Survivor 2023? Gestul prin care a încălcat grav regulamentul Pro TV

Kamara și Alin Chirilă au fost la un pas de bătaie la Survivor 2023. Cântărețul a intrat cu tupeu pe terenul Războinicilor. „Ești șmecher?”, l-a întrebat Kamara pe Chirilă.

Kamara și Alin Chirilă au fost la un pas de bătaie, s-au îmbrâncit, existând contact fizic. Acest lucru este clar interzis de regulamentul concursului Survivor 2023 de la Pro Tv.

Dan Pavel, „Domnul Dan”, a făcut anunțul după terminarea probei. „Nu este de înțeles nivelul de la care depășiți o graniță a unui fair-play. Dacă veți mai face așa ceva, va trebui să luăm măsurile cuvenite. Pentru că la Survivor nu tolerăm acest nivel de provocări”.

Scandalul-monstru a luat naștere în timpul jocurilor pe traseu. În centru s-au aflat Kamara și Alin Chirilă, fiind despărțiți de Dan Ursa.

„Nu îți este rușine? N-ai rușine să mă împingi pe mine? Ai 90 și ceva de kilograme, luptător profesionist și vii să mă împingi pe mine, măi?”, a spus Kamara, potrivit protv.ro.

Ireal ce i-a zis Kamara lui Robert Moscalu la Survivor 2023: „Am un copil ca tine!”. Fiul „faimosului” de la Pro TV suferă de o boală cruntă

S-au încins spiritele între „faimoși” și „războinici” la emisiunea Survivor 2023. În centrul scandalului s-a aflat din nou cântărețul Kamara și Robert Muscalu.

Pe parcursul probelor, cei doi s-au contrat reciproc verbal și chiar Kamara a venit cu o propunere de luptă corp la corp într-o cușcă.

„Dacă vrei, uite, fii atent! După ce terminăm aici facem o luptă în cușcă noi doi… ca să vezi cât de slab sunt”, spunea Kamara în urma remarcilor lui Muscalu.

Tot în emisiunea de luni, conflictul dintre cei doi s-a acutizat și atacurile și înțepăturile dintre cei doi au continuat. S-a ajuns chiar la jigniri subtile.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page