Press "Enter" to skip to content

KLAUS IOHANNIS VA PLECA DE LA COTROCENI?! CE SPUNE CLARVĂZĂTOAREA MARIA GHIORGHIU DESPRE ÎNCEHIEREA MANDATULUI PREȘEDINTELUI ROMÂNIEI

Devenită cunoscută  după ce a prevestit tragedia de la Colectiv, Maria Ghiorghiu spune că președintele Klaus Iohannis va pleca de la Cotroceni înainte de terminarea mandatului.

Femeia susține că Președintele României va fi înlăturat sau că va pleca din cea mai înaltă funcție a statului, înainte de încheierea celui de-al doilea mandat.

Maria Ghiorghiu a dezvăluit această informație pe blogul ei la câteva minute după ce i-a fost ”transmisă”, adică pe 21 noiembrie, ora 03:11. ”Astăzi dimineață, în zori, m-a trezit un glas care întreba așa:

”Klaus Iohannis?” Și i se răspunde prompt: ”Da, Klaus Iohannis”.

”Dar ce, va pleca de la Cotroceni?”

”Da, va pleca de la Cotroceni, Klaus Iohannis”.

Dragii mei, vom vedea dacă și mandatul de președine al lui Klaus Iohannis va lua sfârșit. Chiar dacă se bucură pe moment că a scăpat de suspendare, vă asigur că suspendarea e pe urmele lui, așa cum îi este umbra sa.

Și da, va veni și vremea când va pleca de la Cotroceni, înainte de terminarea mandatului de președinte al țării.

Puținitică răbdare!

Cu dragoste, Maria”, a scris femeia pe blogul ei insitulat ”Dumnezeu există – mărturii”.

Maria Ghiorghiu și-a pierdut fratele în urmă cu câteva săptămâni

Pe Facebook, Maria Ghiorgiu a postat un mesaj emoționant, în memoria fratelui ei, în urmă cu câteva săptămâni. Totodată, i-a atenționat pe români să ia în serios coronavirusul pentru că poate fi periculos dacă nu este tratat la timp.

S-a stins din viață fratele meu, Mihalcea Nicolae, din Cristești, județul Iași, în vârstă de doar 62 de ani. Covid-ul i-a curmat viața! Cine nu crede în COVID – virusul ucigaș, să ai mare grijă, căci virusul Covid netratat la timp, ucide! Dumnezeu să te ierte frățioare, și să-ți odihnească sufletul de-a dreapta și sub aripile ocrotitoare a Maicii Domnului! Ai plecat prea devreme dintre noi și ne-ai frânt inimile la toți! Cuvintele sunt de prisos! Te vom iubi veșnic!”, a scris Maria Ghiorghiu pe pagina de Facebook.

Ce meserie avea Maria Ghiorghiu înainte de a fi prezicătoare

Maria Ghiorghiu a devenit celebră după ce a prezis incendiul din Colectiv, dar și accidentul din Apuseni. Înainte de toate cele întâmplate, femeia avea un serviciu, cu normă întreagă. Maria Ghiorghiu a fost casieriţă la Loteria Română şi probabil că acolo şi-a exersat puterea de prezicere.

Apoi a devenit secretară într-un cabinet de avocatură, ceea ce spune că este şi în prezent. Cel puţin astea sunt meseriile trecute în prezentarea Mariei Ghiorghiu, prezicătoarea din Iaşi.

Maria Ghiorghiu are un blog, acolo unde postează ceea ce susţine ea că îi este transmis prin vocile pe care le aude. Se consideră o persoană extrem de credincioasă şi acest lucru a ajutat-o să prevadă tragediile din ultimii ani. scrie cancan.ro

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page