Press "Enter" to skip to content

La ce post TV ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. Surpriză uriaşă: când va fi difuzată noua emisiune a celor trei chefi

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost daţi afară de la Antena 1, după mulţi ani în care au participat la show-ul „Chefi la cuţite”. Cei trei au deja mai multe oferte de pe piaţa media, dar se pare că au ajuns deja la o înâelegere cu un post TV.

La ce post TV ar putea ajunge Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu. cei trei chefi au refuzat să filmeze noul sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, acuzând o stare de oboseală, iar şefii de la Antena 1 au decis să-i dea afară! Cel mai probabil, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu pregătesc un nou proiect, zvonurile din piaţa media dezvăluind deja o înţelegere cu  postul rival, Pro TV! De altfel, acesta este și postul TV care i-a consacrat în urmă cu aproape zece ani, unde ar urma să fie protagoniștii unui nou show culinar de senzație.

Surse din piaţa media au dezvăluit pentru Cancan că cei trei chefi au avut discuții cu Pro TV, post care ar mai fi curtat și alte persoane de la Antena 1: „Da, cei trei chefi ar fi avut discuții cu Pro TV, într-o perioadă în care mai mulți membri ai echipei erau curtați de același post, care plănuia să aducă înapoi în barcă, chiar echipa care a plecat în 2014 de la Pro TV pentru a merge la Antena 1. Dacă în urmă cu nouă ani, ei au fost un grup unit și nimic nu i-a putut întoarce din drum, iată că de data aceasta, câțiva au decis să rămână la Antena 1. Nu același lucru s-a întâmplat cu cei trei chefi, care au decis să meargă pe un drum separat. Dar împreună, mereu împreună, pentru că fiecare dintre ei este conștient de faptul că aceasta este rețeta perfectă a succesului lor”.

Deocamdată, nici unul dintre cei trei chefi, Sorin Bontea, Forin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, nu a comentat plecarea de la Antena 1.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page