Press "Enter" to skip to content

Lacrimi și durere după moartea tânărului dansator Alexandru Vereb. „Ultimul tău dans nu trebuia sa fie ăsta! Drum lin”

Alexandru Vereb, un talentat dansator român, s-a stins din viață la 31 de ani, lăsând în urmă o familie mulțime de visuri neîmplinite.

Tânărul s-a stins din viață la 31 de ani, la Londra, din cauza unor probleme de sănătate. Cu doar o săptămână în urmă făcuse o operație la inimă, dar apoi au apărut complicații.

Tânărul s-a născut în Arad și, alături de Dorian și Maura Cosma, au înființat trupa Doma Art. A murit la doar câteva zile după ce și-a aniversat ziua de naștere.

Cei care l-au cunoscut l-au descris ca fiind un tânăr foarte talentat, ambițios, optimist și mereu cu zâmbetul pe buze.

„Ca un fulger a venit această veste…. Fostul nostru dansator, un prieten si un suflet generos ne-a părasit mult prea devreme. Alexandru Vereb vei rămâne mereu in inimile și-n amintirile noastre așa cum îti placea să fii: ambițios, zâmbitor și optimist. Rămas bun suflet drag! Condoleanțe familiei! Deși drumurile vieții te-au dus pe alte scene, tu niciodată nu ai uitat locul de unde ai plecat… Ultimul tău dans nu trebuia sa fie ăsta! Drum lin, Alexutz!”, au scris pe rețelele sociale cei de la DOMA ART.

„VEREB ALEXANDRU.

– Membru Oficial al Echipei de Dans NINE TEENS !!! – Un Suflet Pur un Copil foarte Sociabil si Prietenos !!!

– Ramas Bun fratioare …

– Dumnezeul te odihneasca in pace …”.

„Of, Doamne! Drum lin, Alexandru Vereb!” „OMG nu creeeed! Un băiat atât de tânăr, talentat , sufletist, carismatic etc….Sincere condoleanțe! Dumnezeu sa il odihneasca!”, „Condoleanțe….cuvintele nu sunt suficiente în aceste momente….”

„Nu pot să cred…Drum lin spre cer, suflet drag!” „Dumnezeu să îl ierte si să îl odihnească în pace.” „Drum lin si sincere condoleanțe familiei”, „Dumnezeu să-i primească sufletul în Lumină!”, sunt doar câteva din mesaje.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page