Press "Enter" to skip to content

Larisa Drăgulescu e însărcinată la patru luni de la divorț: „Bebelușul numărul trei”. Cine este tatăl copilului

Larisa Drăgulescu este însărcinată la patru luni de la divorț și astăzi a postat primele fotografii cu burtica de gravidă. Acum o lună, fosta soție a lui Marian Drăgulescu spunea că are un nou iubit, după ce în urmă cu puțin timp a divorțat de Marian Bogdan, bărbatul cu care s-a iubit timp de cinci ani. Iată că Larisa Drăgulescu este însărcinată acum cu al treilea copil și are deja o burtică proeminentă.

Larisa Drăgulescu nu se plictisește o secundă! După ce acum patru luni divorța la un an și jumătate de la nuntă, în februarie anunța că are un nou iubit, iar acum este deja însărcinată și judecând după fotografiile cu burtica proeminentă, postate pe rețelele de socializare, sarcina este avansată.

Larisa Drăgulescu este însărcinată. Cine este noul iubit

Larisa Drăgulescu a distribuit în mediul online un clip video cu ea, în care apare într-o rochie mulată pe corp, în special pe burtă.

Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a arătat astfel că e însărcinată cu al treilea copil. „Bebelușul e pe drum’, a scris ea în dreptul filmulețului.

„Baby Love! Baby loading! Însărcinată! Bebelușul numărul trei’, a mai transmis Larisa Drăgulescu, care a afișat și un zâmbet larg. Fanii din mediul online i-au transmis zeci de felicitări și i-au urat sarcină ușoară.

Cine e tatăl celui de-al treilea copil al Larisei Drăgulescu

În februarie, la câteva luni de la divorțul de Marian Bogdan, Larisa Drăgulescu dezvăluia că are un nou iubit, însă nu i-a dezvăluit identitatea.

Bărbatul lucrează în domeniul IT și a cunoscut-o pe fosta soție a gimnastului prin intermediul unor prieteni comuni.

„Cu iubirea stau destul de bine, normal, ca de obicei! Sunt cu cineva în prezent, dar nu vreau momentan să vorbesc despre asta. Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea. Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege.

Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. El lucrează în domeniul IT. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan. Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun’, a declarat fosta soție a lui Marian Drăgulescu pentru Click!, acum o lună.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page