Press "Enter" to skip to content

Laurențiu Reghecampf și iubita sa Corina, pictorial de poveste. Cuplul iese spectaculos în public în premieră națională. Primele fotografii

Reghe și jumătatea sa, mai îndrăgostiți ca niciodată, au acceptat să fie protagoniștii unei ședințe foto de Sărbători. Corina Caciuc, primele declarații despre relația lor pentru presa din România!

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au acceptat să fie protagoniștii unui pictorial cu totul și cu totul special, cei doi îndrăgostiți vorbind, pentru prima oară, despre povestea lor de dragoste și despre sentimentele pe care le încearcă acum, când așteaptă să vină pe lume primul lor copil.

Laurențiu Reghecampf și Corina, imaginile momentului!

La prima lor apariție publică împreună, asumată total de cei doi îndrăgostiți, Laur și Corina, în timp ce pozau împreună, au vorbit și despre povestea lor de dragoste care, curând, va fi împlinită și cu apariția primului lor copil un băiețel programat să se nască în lunile de primăvară ale anului 2022.

Iar dragostea lor, care respira prin toți porii, a fost surprinsă în imagini de neuitat de talentatul fotograf Gică Flușter. E adevărat, fotograful a și avut cu ce ”lucra”, cei doi îndrăgostiți fiind, parcă, luminați de pasiune ape care o împărtășesc.

Ținutele purtate de Corina Caciuc au transformat ședința foto într-una cu adevărat spectaculoasă, iar declarațiile făcute despre relația cu Laurențiu Reghecampf – primele oferite pe acest subiect și asumate – au condimentat din plin momentele în care cei doi pozau într-un cadru de poveste.

Ce spune Corina Caciuc despre Laurențiu Reghecampf?

Corina Caciuc, în prima ei apariție publică asumată, a vorbit, pe șleau, despre iubirea pe care i-o poartă lui Laurențiu Reghecampf și despre copilașul pe care îl are în burtică.

”Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus Corina, iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page