Press "Enter" to skip to content

Leguma care curăță mașina de spălat mai bine decât orice soluție din comerț. Puțini români știu de ea, deși se găsește în toate bucătăriile

Leguma cu care poți curăța mașina de spălat. Este chiar mai eficientă decât orice soluție din comerț. Puțini români știu acest truc.

Puțini știu despre leguma pe care o poți folosi pentru a curăța mașina de spălat. Este destul de eficientă și chiar mai bună decât soluțiile din comerț. Trucul este foarte simplu, iar rezultatul te va surprinde.

Leguma cu care poți curăța mașina de spălat în mod eficient. Nu vei mai avea nevoie de soluțiile din comerț

Mașina de spălat este un aparat electrocasnic foarte important în viața noastră de zi cu zi și este folosită destul de des. Din această cauză, trebuie curățată regulat, altfel se pot aduna microorganisme ce provoacă mirosuri neplăcute.

Resturile de detergent și balsam, dar și calcarul, se pot depune pe cuva mașinii de spălat. Acestea se depun, de altfel, și pe garnitura de cauciuc dintre cuvă și ușa mașinii.

Chiar dacă folosești detergent, acest lucru nu înseamnă că mașina nu are nevoie de curățare. Există mai multe soluții chimice pe care le poți folosi ca să scapi de murdărie, însă poți utiliza și remedii naturale, la care nu te-ai fi gândit.

Pentru a-ți menține curat aparatul electrocasnic, tot ce trebuie să faci este să folosești o legumă care e la îndemâna oricui. Este vorba despre ceapă, care conține acid ascorbic, ce ajută la eliminarea depunerilor de mizerie.

Dacă vrei să scapi de resturile de detergent, balsam și calcar, ai nevoie de patru cepe și de două perechi de ciorapi. Este un truc foarte simplu, pe care orice gospodină ar trebui să-l cunoască.

Cele patru cepe se curăță. Fiecare dintre ele se pune într-o șosetă, după care se face nod la capăt pentru ca ceapa să nu se miște. Șosetele care conțin ceapă se pun în mașina de spălat, la un program de spălare cu cea mai mare temperatură, notează mediaflux.ro.

Deși este o metodă mai puțin cunoscută, este foarte eficientă. Mașina va fi mult mai curată decât înainte, va avea un miros plăcut și nu vor mai fi urme de detergent sau de balsam.

Ce alt ingredient ajută la curățarea mașinii de spălat

Totodată, există și un alt ingredient util pentru a curăța mașina de spălat. Este vorba despre bicarbonatul de sodiu, care are numeroase utilizări atunci când vine vorba de curățenie.

În compartimentul unde adaugi detergent pudră, pune jumătate de cană de bicarbonat de sodiu. După aceea, dă un ciclu de spălare fără haine, iar mașina se va curăța foarte bine. În plus, hainele vor avea și un miros mai plăcut.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page