Press "Enter" to skip to content

Leon Dănăilă, geniul care operează pe creier. Medicul a făcut dezvăluiri emoționante: „Am fost trecut în rândul celor 500 de genii”

Leon Dănăilă este „trimisul” lui Dumnezeu pe pământ. Din inimă operează oamenii pe creier și le dă acestora o a doua șansă la viață. Dacă s-ar fi născut în altă țară poate că ar fi fost multimiliardar. Însă, acesta s-a născut în România, locul unde își dorește să vadă oamenii fericiții. Ce dezvăluiri a făcut Leon Dănăilă în exclusivitate pentru Antena Stars.

  • Leon Dănăilă, geniul care operează pe creier
  • Medicul a făcut dezvăluiri emoționante pentru Antena Stars

Unul dintre cei mai buni medici din România nu face avere din problemele de sănătate ale oamenilor. Leon Dănăilă a intrat în rândul celor 500 de genii pentru ceea ce face.

Leon Dănăilă, geniul care operează pe creier

Leon Dănăilă a vorbit, de curând, în exclusivitate pentru Antena Stars, despre munca care i-a adus succesul, dar nu și banii. Medicul operează și acum și vindecă sute de pacienți a căror sănătate nu mai poate fi salvată.

Și nu a cerut bani pentru ceea ce a făcut. A salvat bolnavii chiar și fără a fi plătit și a susținut mereu că face bine doar pentru că îi place să ajute oamenii care chiar au nevoie.

Am fost trecut în rândul celor 500 de genii. În România ai parte de mai puțină atenție sau îi interesează progresele profesionale sau activitatea profesională dacă ești medic. Eu iubesc foarte mult oamenii și îmi place să îi ajut, nu numai prin operații și consultații, dar și prin cercetările pe care le-am făcut și care sunt cunoscute și în străinătate.”, a declarat Leon Dănăilă în exclusivitate pentru Antena Stars.

Povestea medicului Leon Dănăilă

Nu provine dintr-o familie bogada, dar a ales să facă mereu ceea ce l-a făcut fericit. A vrut să facă meicina pentru a-i ajuta pe bolnavi, nu pentru a profita de ei.

Eu provin dintr-o familie foarte modestă. Tatăl meu nu știa carte, Amma avea patru clase, eu m-am născut într-un mediu de activitate fizică, fără să am o bibliotecă acasă sau fără să știu ce activitate aș îmbrățișa eu. Văzând că bvolnbavii sunt tratate superficial, am zis să nu îi las pe oamenii ăștia pe mâna unui om care nu este specialist.

Nu am urmărit niciodată banii. Nu am vrut să fac avere din suferința oamenilor. Toți mă cunosc, nu am luat bani. Ca să pot face cercetare și ca să public cărți am dat bani.”, a precizat medicul Leo Dănăilă, tot pentru Antena Stars.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page