Press "Enter" to skip to content

Lidia Fecioru ne învață cum să avem noroc în toate. Fraza pe care și tu trebuie să o rostești, dacă îți dorești să-ți meargă mereu bine

Putem să ne ușurăm viața prin alegerile pe care le facem. Pentru a atrage succesul și norocul de partea noastră, este nevoie să ținem cont de sfaturile Lidiei Fecioru.

Norocul și prosperitatea sunt elementele importante, pe care oamenii încearcă să le atragă de partea lor. Pentru că nu apar de la sine mereu, trebuie să depunem un minim efort, pentru a atrage tot ceea ce este mai bun și frumos. Gândirea pozitivă și o perspectivă despre viață cât mai senină și fără încărcătură emoțională negativă sunt cheia către succes. Lidia Fecioru vine, din nou, cu noi sfaturi utile care vor atrage doar lucrurile bune în viața noastră, atât timp cât le punem în aplicare. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru vine cu mai multe sfaturi. Ar trebui să ținem cont de ele, atât timp cât urmărim să atragem pozitivitatea și succesul. Nu este necesar un efort fizic. Rostirea unei singure fraze va aduce norocul și succesul în viața ta. 

Ce frază trebuie să repetăm, dacă vrem să atragem norocul de partea noastră 

Când vine vorba despre ritualuri și înțelegerea tainelor vieții, Lidia Fecioru este primul nume care ne apare în minte. Cunoscută în întreaga țară pentru aparițiile sale televizate în care oferă cele mai utile sfaturi și învățături, acum ne spune cum putem atrage succesul și norocul.

„Sunt un norocos, totul va fi bine!”, trebuie să spunem atunci când simțim că norocul ne-a părăsit. Gândirea pozitivă joacă un rol important, iar cei care o practică au parte de mai multă fericire.

„Dacă la un moment dat avem nevoie de ajutorul norocului, trebuie să spunem nişte fraze de invocare. Spui: Sunt un norocos!– ajungi să o spui cu atâta înverşunare, încât atragi norocul.

Oamenii, când au un necaz, încep şi zic: N-am avut noroc; Este imposibil să câştig la loto. Ce au făcut? Şi-au anulat norocul, în loc să zică că sunt norocoşi. Este foarte important să avem recunoştinţă. Putem fi norocoşi în dragoste şi să nu avem noroc în celelalte. Trebuie să preţuim la fel de mult că suntem sănătoşi.”, a explicat Lidia Fecioru, potrivit antena3.ro.  

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page