Press "Enter" to skip to content

Loredana Groza șochează din nou! Cum s-a postat pe rețelele de socializare

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra cântăreață se bucură de mare succes și este foarte apreciată de fani, pe care îi încântă mereu cum știe mai bine. De data aceasta, vedeta a publicat o nouă imagine șocantă, care a stârnit imaginația internauților.

Loredana Groza, prea editată pe internet

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi din țară. Mereu a fost apreciată pentru talentul ei și show-ul pe care îl face pe scenă, dar acum a început să fie plăcută mai ales pentru felul în care arată la peste 50 de ani. Poate concura cu ușurință cu fetele mult mai tinere.

Loredana a șocat în ultimii ani cu schimbările fizice prin care a trecut și a fost acuzată că a exagerat cu operațiile estetice. Cu toate acestea, susține că este complet naturală și nu ezită să își afișeze trupul în toată splendoarea lui.

Cei care o urmăresc pe Loredana Groza pe site-urile de socializare sunt obișnuiți cu ipostazele incendiare în care se fotografiază, dar de data aceasta chiar a șocat. Nu este vorba despre faptul că s-a pozat prea sexy, ci că imaginea pare foarte editată. Fanii au sărit imediat la atac și au acuzat-o că nu are curaj să se afișeze așa cum arată de fapt.

Adevărul despre Lori și Nick Casciaro

În ultima perioadă se vorbește tot mai mult despre divorțul Loredanei de soțul ei și o nouă relație cu celebrul ei coleg de trupă, Nick Casciaro. Cei doi sunt văzuți mai mereu împreună și în ipostaze foarte romantice, deși spun că ar face asta doar pentru deliciul publicului.

Nick Casciaro este câștigătorul celui de-al zecelea sezon ”X Factor” de la Antena 1, concurent pe care Loredana Groza l-a îndrumat în competiție. Despre cei doi se vorbește și în străinătate. Presa italiană nu a scos încă la iveală detalii ieșite din comun despre cei doi, dar o numesc pe Loredana ”cântăreață – compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscut a televiziunii românești”, care i-a fost mentor italianului Nick.

„Cântărețul în vârstă de 32 de ani din Bolzano, deja cunoscut publicului pentru participarea la cea de-a treisprezecea ediție a „Amici” în 2014. Nick Casciaro a fost însoțit de Loredana Groza, mentorul său la X-Factor, cântăreață-compozitoare pop, actriță, dansatoare și persoană publică extrem de cunoscută a televiziunii românești”, scrie presa din Italia

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page