Press "Enter" to skip to content

Lovitură pentru Cătălin Măruţă din partea PRO TV

Cătălin Măruță ar putea fi îndepărtat de la Pro TV.

Emisiunea pe care o prezintă de peste 12 ani nu mai înregistrează audiențele de altădată, așa că mai-marii postului din Pache Protopopescu l-au băgat pe îndrăgitul realizator TV într-o ședință urgentă.

Dacă situația nu se remediază cât mai repede, este foarte probabil ca șefii să caute o altă soluție pentru a concura cu „Teo Show” și „Acces Direct”.

În cei peste 12 ani de când moderează această emisiune, soțul Andrei a reușit să se mențină în preferințele publicului, chiar dacă au mai existat momente când rezultatele erau mai puțin bune. Cătălin Măruță a știut de fiecare dată ce schimbări să aducă formatului său pentru a se clasa pe podium.

Iată că acum, însă, lucrurile par ceva mai complicate, pentru că cifrele scad de la ediție la ediție, iar răgazul de care a beneficiat îndrăgitul prezentator pentru a remedia situația este pe sfârșite. Faptul că emisiunea a fost detronată în audiențe de cea a lui Teo Trandafir nu le-a picat deloc bine șefilor Pro Tv, care au decis că e momentul să recurgă la o schimbare radicală.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page