Press "Enter" to skip to content

Mădălina Ghenea, parada modei în ploaie! Actrița a fost atracția fotografilor la Milano

Mădălina Ghenea a bifat o nouă apariție răvășitoare la Milano Fashion Week! Actrița în vârstă de 35 de ani a făcut furori într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat și o crăpătură sexy pe picior. 

Mădălina și-a făcut apariția într-o rochie albă, extrem de mulată și cu un decolteu care i-a pus în valoare bustul generos. Rochia cu șliț sexy i-a lăsat la vedere și picioarele interminabile. Chiar dacă afară ploua, Mădălina a făcut parada modei pe stradă și le-a oferit fotografilor prezenți la eveniment câteva cadre de vis. 

Românca a postat câteva imagini de la Milan Fashion Week și pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 1,1 milion de fani. Imaginile au fost realizate de o fotografă ucraineană @saidada, cu care Mădălina are o frumoasă relație de prietenie. 

“Ești frumoasă ca un înger!”, “Cea mai frumoasă din lume!”, “Unică!”, “Suntem mândri de tine! O frumusețe care se naște o dată la 100 de ani!”, “Mă bucur că ești româncă! Eleganță pură!”, “Mi-am pus ochelarii să te văd mai bine! Încântătoare!”, “Tu chiar știi să faci diferența”, “O combinație de puritate și frumusețe! Ești infinită!”, “Dacă aș arăta doar 3,7% ca tine, aș da lovitura în viață”, “Cum se numește planeta de pe care ai venit?”, “Trebuie să spun că Dumnzeu este un artist mai bun decât Picasso, pentru că a creat ceva atât de frumos”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratori. 

Mădălina a participat la show-ul designerului Ermanno Scervino, de la Milan Fashion Week. În trecut, româncă a făcut furori la evenimente purtând creațiile casei de modă din Italia.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page