Press "Enter" to skip to content

Maestrul Alexandru Arșinel are probleme mari. Medicii i-au dat verdictul

Marele actor Alexandru Arșinel trece, din nou, printr-o perioadă grea. Anul acesta a stat mult în spital și din ce se pare nu va scăpa prea devreme de problemele medicale. Maestrul a slăbit și este destul de schimbat, față de perioadele în care se simțea bine și urca pe scenă, spre bucuria fanilor.

Ce se întâmplă, de fapt, cu Alexandru Arșinel

Maestrul Arșinel se confruntă cu probleme de sănătate care l-au adus din nou pe patul de spital. Marele actor știa că urmează să fie operat la inimă, dar medicii s-au răzgândit pe ultima sută de metri și l-au supus unui alt tip de intervenție.

Actorul a declarat că se simte ciugulit de un bisturiu și că nu este în stare de normalitate. Totuși, el este optimist și are încredere în echipa medicală care se ocupă de el.

Mă simt ca ciugulit din diferite părți de un bisturiu. Nu mă simt în stare de normalitate. Doctorii sunt alături de mine, a declarat Alexandru Arșinel.

Medicii au decis să-l opereze cu stent pentru creșterea activității respirației. Rolul stentului este de a menține artera permeabilă și prin urmare de a permite sângelui să circule fără niciun obstacol.

Medicii i-au schimbat operația lui Alexandru Arșinel

Inițial Alexandru Arșinel știa că va fi operat pe cord deschis, dar personalul medical a decis să-i monteze stentul. Se pare că respirația actorului nu era satisfăcătoare, și medicii au considerat că înainte de operația pe cord se impune montarea acestui stent. Actorul a înțeles de ce a apărut această nouă intervenție și s-a conformat pentru că are încredere deplină în echipa care se ocupă de el.

S-a schimbat operația în ultimul moment, în loc de intervenția pe inimă, a fost o intervenție în care mi s-a implantat un stent pentru creșterea activității respirației. Adică, respirația să nu fie de 40-50, să fie de 70 ca să nu se oprească pulsul, a mai spus marele actor.

După ce i-a fost implantat stentul, Alexandru Arșinel a fost externat din spital. Marele actor își dorește să revină pe scenă, mai ales că ultimii doi ani au fost grei pentru el, din toate punctele de vedere. Criza sanitară și problemele de sănătate l-au ținut departe de ceea ce l-a consacrat – actoria, însă este optimist că vor veni și vremuri mai bune.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page