Press "Enter" to skip to content

Maestrul Petrică Vița are nevoie de ajutor pentru a învinge boala căpătată și pentru a putea continua să cânte muzică populară.

Se face un apel disperat pe rețelele sociale pentru salvarea interpretului de muzică populară Petrică Vița

Maestrul taragotului bănățean, Petrică Vița, se luptă cu o boală gravă și are nevoie de ajutorul nostru pentru a o învinge. După șase ani de luptă, familia sa a rămas fără bani și acum face un apel disperat către toți cei care îl iubesc și îl apreciază pe artist.

Internat într-un spital din Viena, Petrică Vița are nevoie de o sumă uriașă de bani pentru a-și continua tratamentul. Potrivit anunțului făcut pe rețelele sociale, o săptămână de spitalizare costă 60.000 de euro. În aceste momente grele, familia și apropiații îl imploră pe toată lumea să ajute cu o sumă cât de mică pentru ca maestrul să învingă boala și să revină pe scenă, acolo unde îi este locul.

Cine este Petrică Vița?

Petrică Vița este unul dintre cei mai talentați interpreți de muzică populară din România. Cunoscut pentru virtuozitatea sa la taragotul bănățean, acesta a cântat alături de artiști precum Ionel Tudorache, Maria Tănase, Constantin Enceanu și mulți alții. Muzica sa a călătorit în toată lumea și a transmis mesaje puternice despre tradiția și cultura românească.

De ce este important să îl ajutăm pe Petrică Vița?

Petrică Vița este un adevărat simbol al muzicii populare din România și o sursă de inspirație pentru mulți tineri talentați. Prin ajutorul nostru, putem să îi arătăm sprijinul și recunoașterea pe care o merită. În plus, putem să facem o diferență în viața artistului și a familiei sale, care se luptă de ani de zile cu această boală gravă.

Cum putem ajuta?

Familia și apropiații artistului au pus la dispoziția publicului mai multe conturi bancare pentru donații. În cazul în care doriți să îl ajutați pe maestrul Petrică Vița, puteți transfera o sumă de bani în conturile de mai jos:

  • Asociația Crăciunița, CUI 41585832, Banca Transilvania, RO38BTRLRONCRTO488212001
  • Georgiana Larisa Muntean Vita, RO78INGB0000999907065472, Cont LEI
  • Georgiana Larisa Muntean Vita, RO98INGB0000999907065500, Cont EURO
  • Georgiana Larisa Muntean Vita, RO19BREL0005501872630100, Cont LEI – REVOLUT
  • Georgiana Larisa Muntean Vita, LT823250046326529002, Cont EURO – REVOLUT

Dacă transferați în contul personal, vă rugăm să completați rubrica de detalii în care să scrieți DONATIE. Orice sumă, cât de mică, poate face o diferență în lupta lui Petrică Vița cu boala.

În concluzie, Petrică Vița este unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști de muzică populară din România, iar ajutorul nostru poate face o diferență în lupta sa cu boala. Prin donațiile noastre, putem să îi arătăm sprijinul și recunoașterea pe care o merită și să contribuim la salvarea vieții sale.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page