Press "Enter" to skip to content

Maia, fiica lui Teo Trandafir, a fost marginalizată de copii: „A venit acasă și mi-a spus că…”

Fiica lui Teo Trandafir are aproape 18 ani, devenind o adolescentă extrem de frumoasă. Maia și Teo au o relație specială, iar împreună au trecut prin situații dificile. Prezentatoarea TV a mărturisit că fiica ei s-a lovit de multe situații neplăcută în care ceilalți copii o marginalizau pentru că este adoptată. Cum a reușit vedeta tv să gestioneze situația?

Maia Trandafir a aflat la o vârstă fragedă că este adoptată de prezentatoarea tv. Vedeta tv a declarat că cel mai important momente din viața ei a fost acela când a devenit mamă. Deși nu se gândea că va face acest lucru, Teo Trandafir și-a dorit foarte mult să o adopte pe Maia, pe care a crescut-o cu mult iubire.

Prezentatoarea TV are o fiică de 17 ani, Maia Trandafir, cu care are o relație extem de specială. În vremea când a decis să devină mamă, Teo avea 35 de ani. Maia este apropiată de mama ei adoptivă, iar vedeta de la Kanal D a decis să-i spună adevărul la o vârstă fragedă. Colega de platou a lui Bursucu a povestit cu ce momente neplăcute s-a confruntat Maia.

Teo Trandafir: „Se numește în fața lumii un copil adoptat”

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România. Aceasta se poate declara o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Cel mai important lucru din viața ei este Maia Trandafir, fetița pe care a adoptat-o în urmă cu mulți ani. În ediția de ieri a emisiunii pe care o prezintă la Kanal , le-a avut ca invitate pe Ani Crețu și Carmen Tănase. Acestea au vorbit despre protejarea copiilor de bullying. Teo Trandafir a mărturisit că fiica ei s-a confruntat cu o situație neplăcută, fiind marginalizată de copii pentru că este adoptată.

Este atât de familiar pentru mine termenul. Copilul meu, în ciuda faptului că noi suntem împreună de când s-a născut ea, se numește în fața lumii un copil adoptat. A venit acasă și mi-a spus că: «Nu te juca cu Maia, că e adoptată». I-am zis: «Stai dragă liniștită, că nu e niciun fel de problemă. Tu ai suficientă minte în cap încât să te joci cu alt copil dacă asta e concepția». În felul acesta am trecut peste toate’, a povestit Teo Trandafir, relatează libertatea.ro.

Maia, fiica lui Teo Trandafir, a fost marginalizată de copii

Teo Trandafir se simte extrem de norocoasă că o are pe Maia. Cele două au o relație apropiată, ia tânăra are încredere în mama ei și îi povestește tot ce se întâmplă în viața ei. În urmă cu câteva luni, vedeta tv a vorbit despre momentul în care a adoptat-o pe Maia. Teo a recunoscut că nu a avut niciodată în plan să înfieze un copil, considerând la acea vreme că nu este în stare să aibă grijă de bebeluș.

Eu nu am avut-o niciodată în gând pe Maia. Maia nu a fost în plan deloc. Niciodată! Eu nu voiam copii. Ce să fac cu copil? Eu nu sunt în stare să am grijă de mine. Abia mă descurc cu programul meu, abia mă descurc cu ale mele. «La 36 de ani… ce îți mai trebuie copil? Nu ești făcută să fii mamă, gata.» Am împachetat-o și aia a fost. Maia a venit, a picat din cer’, a povestit Teo Trandafir.

Cum a adoptat-o pe Maia

Maia are 17 ani, fiind o adolescentă frumoasă și inteligentă. În podcast-ul lui Măruță, Teo Trandafir a vorbit despre momentul în care i-a spus Maiei că este adoptată. Vedeta a spus că a știut de la început că fetița va fi a ei și că nu a mai contat nimic din ce spunea lumea. În calea ei a ieșit o femeie însărcinată în opt luni, dar care nu putea să păstreze copilul. Atunci, prezentatoarea tv i-a spus că o adoptă ea.

Nu mi s-a întâmplat niciodată să rămân gravidă. (…) Am eu niște ai mei pe care îi știe toată lumea, dar e mai bine să nu-i numesc. Niște îngeri la vedere. Unul dintre ei a venit și mi-a zis că are în față o doamnă care este însărcinată în 8 luni jumătate și ceva s-a declanșat… Zic, deci de asta trebuie să îmi fac casă aici. Deci de asta toate astea… Au urmat niște cercetări, pentru că a trebuit să demonstrez că pot să țin copilul, să-l cresc și că pot să-l susțin, că am un comportament, o conduită. Mi-am dat seama că acesta e copilul. Cum a zis și ea «Din cer eu te-am ales»’, a spus Teo Trandafir în cadrul emisiunii ‘În Oglindă’.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page